Aktywne Wpisy
Mirkwood +9
Dobra, puśćmy wodze fantazji. Jakbyście byli miliarderami to co byście kupili lub zrobili?
Ja to pomijając takie oczywistości jak dom czy samochód, to zbudowałbym sobie prywatną bibliotekę i kolekcjonowałbym różne cenne książki.
#przegryw
Ja to pomijając takie oczywistości jak dom czy samochód, to zbudowałbym sobie prywatną bibliotekę i kolekcjonowałbym różne cenne książki.
#przegryw
Talaxin +61
#czytajzwykopem #ksiazki #chwalesie
Moja kolekcja książek, nadal rośnie a mniej czasu na czytanie eh
Moja kolekcja książek, nadal rośnie a mniej czasu na czytanie eh
Intel(R) Core(TM) i7-9750HF CPU @ 2.60GHz
32 giga ramu
rtx 2060
gra chodzi jako tako ale gdy zaczyna się strzelanka to czuję się jakbym to na amidze odpalił, słaby pc czy słaba optymalizacja gry?
#starfield #pcmasterrace
@potato44 Ściągnij "demo" z torrentów i sprawdź. Ja mam 40-60 FPS na lapku z ustawieniami polecanymi by odciążyć sprzęt a gra wygląda tak samo jak preset Ultra.
Grałem w 4k upscalowanym z fhd.
Ta gra to palący się
A różnica full a low jest praktycznie żadna, kilka fps.
Wydaje mi się, że problemem jest #!$%@? silnik a nie mój proc który nawet w mmoskach z odpalonym jutubem w tle sobie radzi. Ale faktem jest, że ta gra jest łasa na cpu i bez 5800x3d minimum nie ma co nawet podchodzić
Optymalizacja to oddzielny temat. Ale jak dla Ciebie granie w 40-60fps to jest normalne granie to nie mamy o czym gadać bo dla mnie cokolwiek poniżej 120fps w fhd jest nieakceptowalne.
@widmowy_dziobak: dysk mi capuje przepustowość pcie 3.0. Fajnie tą grę zrobili skoro sobie nie wrzuca potrzebnych rzeczy w ram i się krztusi.
Komentarz usunięty przez autora
@Larsberg: yep, 5600x = gówno, biegnę po threadrippera
Jaki masz procesor?