Aktywne Wpisy
HuopWsiowy +49
Na wieczór chłopska historia...
Jakiś czas temu pracowałem w pewnym elektromarkecie - coś w stylu RTV Euro AGD, Media Expert, Neonet (w zasadzie to jeden z nich xD). Nie będę rozpowiadał się o warunkach pracy bo były w miarę okej, powodem mojego zwolnienia było coś innego. No i pracowałem tam z takim kolegą, który jak ja pochodził ze wsi. Jako chłop wiejski jestem ogromnym fanem różnych kiełbas, dziczyzny i tego typu rzeczy
Jakiś czas temu pracowałem w pewnym elektromarkecie - coś w stylu RTV Euro AGD, Media Expert, Neonet (w zasadzie to jeden z nich xD). Nie będę rozpowiadał się o warunkach pracy bo były w miarę okej, powodem mojego zwolnienia było coś innego. No i pracowałem tam z takim kolegą, który jak ja pochodził ze wsi. Jako chłop wiejski jestem ogromnym fanem różnych kiełbas, dziczyzny i tego typu rzeczy
boże szambo wybiło, laska od gargamela przypomniala sobie po 2 latach, ze padla ofiarą GROOMINGU, co prawda nikt nie wie co to jest, ale to fajnie brzmi to mozna poleciec na fali i oskarzyc bylego, miala przeciez tylko 16 lat, dzieciątko nie wiedzialo co robi, zły gargamel ją od matematyki i przyrody odciągał, oj biedna :(((
#famemma #gargamel
#famemma #gargamel
#edukacja