Wpis z mikrobloga

Czytałem własnie komentarze pod wpisem kosmitki (raz na jakiś czas potrafi coś napisać mądrego, tego nie neguje, kwestii ewentualnej hipokryzji nie będę poruszał). Nie zależy mi na tych kobietach, bo od nich należy trzymać się km z daleka, ale jak czytam jak "przegrywki" piszą, że chcą mieć bogatego przystojniaka - kobiety co mają ponad 25 lat (sic!) - to jak ma być dobrze? Przecież to jest niemożliwe. Z kobietami nie ma co się w ogóle zadawać. Chyba, że chodzi z kartką: "nie jestem feministką, nie chce przystojniaka" to wtedy można podejść. Wartość takiej normalnej, dojrzałej kobiety jest już w kosmos, bo są tak rzadkie.

A ludzie będą mi pisać, że nie możesz od 25 latki oczekiwać dojrzałości, od 30 latki też, od 35 też nie, no co ty. Weź poszukaj taką 40 to jest czas na poważny związek. Śmiech na sali. Wszystko k---a tylko nie wymaganie od kobiety czegokolwiek. Olać to wszystko k---a i tyle. Człowiek będzie się przejmował dzieciakami. Trzeba się odciąć od tych toksyków. Samotność z jednej strony to jest mega błogosławieństwo. Pozdro dla dobrych chłopaków i tych kobiet co mieszkają gdzieś w Bieszczadach nieskażone "cywilizacją". Ja nie widzę sensu czytania tych samych tekstów wytworzonych przez NPC.
#przegryw #damskiprzegryw #rozowepaski
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@LostHoldenCaulfield: Chcieć to każdy może, ale jeśli taka osoba wręcz narzeka, że nie ma bogatego przystojniaka i olewa normalnych ludzi, bo są zbyt "zwyczajni" i takiego to se można znaleźć w każdej chwili, to wiedz, że coś się dzieje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@downmino: Weź mi nic nie mów. Ten tag powinien być dla prawdziwych przegrywek a nie pustych bab. Weź se gruba i brzydką mówią. A te grube i brzydkie potrafią być mega toksyczne z wymaganiami z kosmosu, bo jakiś czad ją zalajkował w celu wyr€chania. Rzygać mi się tym wszystkim chce.
  • Odpowiedz
@LostHoldenCaulfield: ja się dziwię, że ona ma tyle czasu na pisanie tych bajtów na wykopie, podobno taka pracowita, zabiegana, ogarnia dom niebieskiego (którego regularnie obsmarowuje tutaj, ale nie zerwie z nim, bo nie będzie miała gdzie mieszkać xd), chodzi na urbexy, a ma czas żeby godzinami przesiadywać na wykopie i pisać wpisy jakby miała cały czas PMSa. W dodatku podejrzewam, że to nowe konto znanej niegdyś agresorki @BloodyMassacre26,
  • Odpowiedz
@aluzja: Ja ją mam dawno na czarnej. Jak patrzyłem z fona niezalogowany to zobaczyłem jej post, do którego nie mam nic, bo to co ona napisała, to każdy powinien mieć w głowie. Chodzi mi o to, że bardzo dużo kobiet w wieku 25-30 lat wciąż chce przystojniaka, i to są nawet przegrywki. Wieki temu rozmawiałem z 15 latką, co miała więcej w głowie niż większość kobiet tu. Jak ma byc
  • Odpowiedz
Weź poszukaj taką 40 to jest czas na poważny związek.

@LostHoldenCaulfield: i to taką z bombelkiem po badboyu. Dojrzała kobieta po przejściach, która teraz wie co się naprawde liczy u faceta, a nie jakies małolaty 30 lat latające tylko za Oskarkami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz