Aktywne Wpisy

derek25 +1910
Kiedyś wszystkie niedziele były handlowe i komu to przeszkadzało? Nikt nie tracił czasu na debatowanie i naprawianie jakiejś #!$%@? ustawy.
Składam wniosek formalny o wszystkie niedziele handlowe.
Kto z Pań Mirabelek i Panów Mirków jest za proszę o podniesienie ręki i danie plusa.
#sejm
Składam wniosek formalny o wszystkie niedziele handlowe.
Kto z Pań Mirabelek i Panów Mirków jest za proszę o podniesienie ręki i danie plusa.
#sejm

202492 +363
ktoś nadrobił nowe odcinki, czy Hotel wszystkich pochłonął na dobre?
- Wkurzył mnie Mitch tym tekstem na setce, że jest ośmieszony, "wywlekła przed idiotami" - SZOK, bo Ella powiedziała, co czuje. Wrrr... Myślałam, że te łzy coś znaczą. A on zamierza się odsunąć... wrrr...
- Związek azjatycki powinien się już zakończyć.
- Dobrze, że Selinowie odeszli.
- Uuu, zajawki dobre, włączam kolejny :)
Rodzice Dubajczyka ładnie pocisnęli Nosatą, za to jej ojciec to tam za karę chyba był.
teraz już mogę to na głos powiedzieć, że Ella jest jak dla mnie najfajniejszą uczestniczką i żal mi, że taka przytłoczona przez Mitcha się czuje.
Bo on jest przecież lepszy od wszystkich pozostałych.
- Ładnie ze strony Domeniki, że sprowadziła psy :)
- Ładne spotkania z rodzicami u Domeników i Tamarów :) podobały mi się nastawienia tych par do siebie.
- Ella, trzymaj się!
- zdjęcia u Romansowej i Bogatego. Ja pierdzielę. Co jej szkodziło wstawić go chociaż na 4 miejsce... I ten tekst, że nie podoba jej się nie tylko ze względu na urodę, ale i charakter. I ten śmiech, że buty
Domenike polubiłam za psie spotkanie i to bardzo,jestem na etapie że cokolwiek wywinie ma u mnie rogrzeszenie,
bo ludzie którzy kochają i szanują zwierzęta do dobrzy ludzie.
Widzę, że wiek syna Wiedźmy będzie długo roztrząsany :))) mnie też to nurtuje :)
Rosa! Jesteś w stanie sprawdzić swoim pięknym angielskim, czy takowe dziecię istnieje i w jakimż wieku ono? Bo może wyjdzie, że mateczka to kret, a dziecięcia brak? :)
Oliwia jest najbardziej znienawidzoną uczestniczką jeżeli o mnie chodzi. Nie trawie typiary.