Wpis z mikrobloga

#kononowicz Będzie inne info z sądu niż te od obu lateksów: Srawka i Olo? Bo obydwaj mają zerową wiarygodność. Każdy z nich będzie mówił, że wygrał a jak przegrał to sędzina i tak mówiła, że ogląda filmy na kanale, chwali je bardzo i chciała sobie zrobić zdjęcie z celebrytami.
  • 14
@bezpravkano207: to fakt chociaż te koszty sądowe to ile? 150zl za sprawę? Trzeba też pamiętać, że jak go Rudy w pozwie oskarżył o kilka rzeczy a nie wygra ze wszystkich to sąd może to rozdzielić między obie strony ale fakt myślę że już z 1000-2000 samych kosztów dostanie (pewnie Olgierdano)
@Seshu: mówił, że jest i jedzie tam swoje 3 grosze wtrącić :)

ale wiadomo, że to blef, bo pytałem go na lajcie kto dupe łukaszkowi zawiezie, więc takim kocopołem mi odpowiedział :)
@pyczasty: bo tak to wygląda na sprawach cywilnych. Na karnej jak jesteś oskarżony to żeby powołać świadka musisz dać jakiś argument, że ma on związek ze sprawą inaczej sąd ma prawo Ci oddalić wniosek a na cywilnej bierze wszystkich świadków jak leci wystarczy że powołasz. Tylko właśnie żeby nie było jak Storch napisał, że mu przyprdola na końcu samych kosztów sądowych ze 2000.
@bezpravkano207: z niektórych zarzutów może się wybronić ale ze wszystkich nie ma szans. Zobacz, że on jak była jeszcze jawna to nie bronił się, że czegoś nie zrobił tylko dlaczego to zrobił a motyw to żadne usprawiedliwienie chociaż to sądy więc nigdy nic nie wiadomo.
@Major_Gross: z kosztami jest tak, że przegrany np. Olo musi zapłacić też za swojego adwokata i za srawkowego plus ew. nawiązka (nie wiem ile rudy chce). A Ukasz nie wygląda mi na majętnego człowieka. Do tego doliczasz koszty dojazdu na wszystkie rozprawy do Bielska (te może brać na siebie Barnej XD) i stracony czas. Z tym ,że Barnej jakby spieniężył dowóz Wójcika na rozprawę takim środowym lajtem z donejtami, to by