Aktywne Wpisy

dawid131 +153
Ku#*wa, wracam z tej trasy i nie ma ch*ja we wsi, zagaduję do tej konduktorki. W zeszłym tygodniu 2 razy trafiłem na nią i tak mi się patrzy w oczy że musi być coś na rzeczy. Ja wiem o tym, ona też pewnie jest wstydliwa. Podoba mi się jak sku*wysyn. Dajcie z 20 plusików na odwagę bo jestem podjarany.
Znalazłem jej fotkę w necie. Chyba warto?
#pkp #zwiazki
Znalazłem jej fotkę w necie. Chyba warto?
#pkp #zwiazki

źródło: 123
Pobierz
Arbuzlele +109
1. Ultra prawica
2. Ultra lewica
Która skrajność?
To jest jak z wypadkiem autobusowym a tramwajowym, szansa na to że przeżyje jak mnie potrąci
Bez wątpliwości bardziej bezpieczny by był komunizm.
W Polsce przez 40 lat była skrajna lewica i jakoś daliśmy rade, było też kilka lat alt-rightu, do dzisiaj upamiętniamy niezliczone daty masakr a żydzi do dzisiaj przyjeżdżają jak do muzeum.
Z całą pewnością i przekonaniem wybieram opcje numer 2 w ankiecie wyżej.
@Njal: i tu należy zakończyć rozmowę z tobą...
PS. Naziści byli źli - głównie złą sławę wyrobili sobie ssmani z hucznie nagłaśnianych egezekucji w wielkich miastach i zabijaniu żydów. Tego nie chcę negować bo to była tragiczna i bezwzględna machina śmierci. Ale na innych terenach nle nie było to gwałcące nieprzewidywalne bydło. Moje babcie czy dziadkowie twierdzili, że
Fakty są takie że ja bym miał szanse przeżyć w tym co wybrałem, ty nie, uciekł byś przez komin, dosłownie.
---
ALE, moment, moment, ja chyba wiem skąd ci się to wzięło, wszedłem na
źródło: 1
Pobierzaaa, czyli to jednak są twoje poglądy, no patrz pan ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚