Aktywne Wpisy
Kagernak +1695
Tu plusy dają ci, którzy szanują Joe Bidena, uważają, że był dobrym prezydentem, mądrze kierował Ameryką, wyznaczył prawidłowo kierunek na przyszłość i świetnie sie sprawdził w kwestii wojny Ukrainy z Rosją. Dobre zakończenie kariery, ale szkoda, że nie dostał szansy 20 lat temu, tylko tak późno.
#polityka #wybory #usa #biden #rosja #wojna #ukraina #ameryka #joebiden
#polityka #wybory #usa #biden #rosja #wojna #ukraina #ameryka #joebiden
#wroclaw #przegryw #ukraina
Życie we Wrocławiu stało się nie do zniesienia. Więcej ukrów niż Polaków. Poważnie, idąc ulicą częściej mijam ukra niż Polaka.
W nocy nie idzie spać przy otwartym oknie bo oczywiście pijane/naćpane ukry drą mordą i bawią się w najlepsze. Powaga, już dawno nie słyszałem polszczyzny.
Zamawiasz
Życie we Wrocławiu stało się nie do zniesienia. Więcej ukrów niż Polaków. Poważnie, idąc ulicą częściej mijam ukra niż Polaka.
W nocy nie idzie spać przy otwartym oknie bo oczywiście pijane/naćpane ukry drą mordą i bawią się w najlepsze. Powaga, już dawno nie słyszałem polszczyzny.
Zamawiasz
zastanawiam się nad produktami z tabelki. Zamawiam kilka i chce wybrać najlepsze połączenie, ale chciałbym już teraz dowiedzieć się czy coś może nie pasować albo wybrać coś innego. Budżet 1000 do 1200 zł.
#sluchawki #audio #kiciochpyta
Oczekuje lepszej jakości, niż Logitech G Pro X i tyle. Nie jestem audiofilem.
Nie mam pojęcia i nie wiem o czym za bardzo mówisz. Dopasuj język do osoby, która miała wcześniej marketówki za 500 zł.
funkcja monitorowania to ze slyszysz w sluchawkach to co mowisz do mikrofonu, przy otwartych sluchawkach nie wykorzystasz bardzo tego.
co do innego mikrofonu, pogooglaj jakichs 'czulych', nie mam doswiadczenia z takimi niestety.
mikrofon na usb - spoko, a DACa pewnie
A jakie sluchawki testowales?
Zobacz w ustawieniach systemu czy czasem na donglu vs na zintegrowanej karcie nie masz powlaczanych roznych innych 'efektow ulepszania' dzwieku.
Dongle appla jest dobry, to prawda, ale o ile nie masz bardzo #!$%@? integry plus wymagajacych sluchawek - to zakladajac ze nie masz zadnego przetwarzania/ulepszania w ustawieniach wlaczonych nie powinno byc serio duzej roznicy.
IMHO najpierw kup dobre sluchawki, potem co potrzebujesz - bo moze sie okazac ze nic nie potrzebujesz.
ja lece na dosc budzetowym zestawie khadas tone board + JDS labs Atom, mam sluchawki dosc highendowe, mam tez takie co wymagaja mocy i sa 'wybredne' - i z reka na sercu -
Co sądzisz o połączeniu - Mikrofon na USB przez co dźwięk nie będzie zakłócany na karcie dźwiękowej ALC1200-VD1
Zakup, których z tych słuchawek:
Beyerdynamic DT770 Pro 32Ohm
Beyerdynamic TYGR
Dodatkowo zauważyłem, że jak podłączałem słuchawki do karty ACL1200 to nie mogłem ich pozmieniać w EQ, a jak miałem na donglu od Apple to zmieniałem i brzmiało jeszcze lepiej.
To jest kwestia sterownikow, ustawien i programow typu equalizer APO.
@tomek_wcale_nie_tomek: już idą, przetestuje sobie je na DAC od Apple i zobaczę co z tego wyjdzie, a jak nie to zmienię lub podbije w EQ lekko albo oddam