Wpis z mikrobloga

Wczoraj jak wracałem z biedronki z colą i chipsami to idąc na swoje blokowisko mijałem osiedle deweloperskie. Oczywiście natrafiłem na oskarków vifoniarzy z julkami. Pewnie już powoli się budzą po nocnym #!$%@?.
A ja budzę się codziennie, otwieram oczy i mówię: "#!$%@? znowu w tej Polsce". I już mi się nie chce niczego. Jedyne czego chce to wyjechać z tego polskiego syfu. Nienawidze tego państwa.
#przegryw
  • 25
  • Odpowiedz
Nie wiem skąd wzięła się ta moda na Vifona xD sąsiedzi mają dwójkę synów chyba 10 i 15 lat obydwoje takie śmieszny makaron na czole xD btw. zastanawiam się ile zajmuje im czasu ogarnianie fryzury, bo co to trwała jest? jakąś lokówką to kręcą? Tak czy inaczej albo kobiety w tym kraju mają dziwne gusta albo ja już za stary jestem xD prędzej mi ta fryzura łoniaki przypomina
  • Odpowiedz
albo ja już za stary jestem xD

@markhausen: za młody - jakbyś dorastał w latach osiemdziesiątych czy dziewięćdziesiątych to co drugi gość miał taką fryzurę. Na przełomie wieków dlatego stało się to mocno tandetne i zacofane. Najśmieszniej, ze oni są tacy nowocześni i modni, a wyglądają jak handlarze tandetą na stadionie dla każdego kto ma te 30+
  • Odpowiedz
tu nie ma czego rozumieć. Moda to moda i tyle. Się nosi, bo inni noszą. Ludzie to zwierzęta stadne, było tak w latach 80,90, 2000 i będzie tak dalej. :)

@eternalmarcos
No cóż, lepszego przykładu bycia ograniczonym ignorantem nie zobaczę na dzisiaj. ( ͡° ͜ʖ ͡°)-
Nie ma to jak tłumaczenia sobie wszystkiego w tak trywialny sposób, trawa jest zielona, bo jest
  • Odpowiedz
Nie wiem skąd wzięła się ta moda na Vifona xD sąsiedzi mają dwójkę synów chyba 10 i 15 lat obydwoje takie śmieszny makaron na czole

@markhausen: stąd że w końcu chłopy zaczęły dbać o siebie i przestały uważać zgolenie na zapałkę za odpowiednią fryzurę
  • Odpowiedz
@Puszczanin: Wyjedziesz i będziesz obcokrajowcem i dla zachodnich juleczek będziesz już zupełnie nieatrakcyjny więc będziesz siedział ale w piwnicy na przedmieściach, becalował półwypłaty dla landlorda a nie obok osiedla developerskiego :D
  • Odpowiedz