Aktywne Wpisy

Kapitalista777 +190
Z tą zmianą definicji gwałtu pędzimy w zawrotnym tempie w stronę Hiszpanii. Już wkrótce to ty będziesz musiał udowadniać, że miałeś zgodę, a nie kobieta, że została zgwałcona. W zeszłym tygodniu skierowanie prac do komisji poparły WSZYSTKIE partie w Sejmie.
A teraz was zastrzelę. Wiecie, że w Hiszpanii zakazany jest tzw. catcalling, czyli zaczepianie kobiet na ulicy czy np. gwizdanie na nie. I uwaga - dotąd było to wykroczenie, obecnie jest to
A teraz was zastrzelę. Wiecie, że w Hiszpanii zakazany jest tzw. catcalling, czyli zaczepianie kobiet na ulicy czy np. gwizdanie na nie. I uwaga - dotąd było to wykroczenie, obecnie jest to

DROBNY_PIJACZEK +20

Mam problem z umieszczeniem strony pod domeną - mianowicie mam w danym buckecie pliki z angulara, ale nie mogę w route53 zrobić tak aby po wejściu na domenę, była apka. Apka dziala pod domyślnym adresem bucketa, natomiast pod domeną nie.
Jak nie mialem problemu z ustawieniem kiedyś API (backendu) pod domeną, to tutaj ze stroną na zwykłym hostingu (S3) mam duży problem.
1. Próbowałem przy pomocy rekordu A, który kierował na: -> URL bucketa
2. Próbowalem przy pomocy rekordu CNAME i aliasu, który nie widział domyślnie bucketa, więc wpisałem go ręcznie, ale bez skutku.
#amazon #aws #angular #chmury #pytanie #programowanie