Wpis z mikrobloga

@bizzi0801: ja nie kupię gali, w której występują pospolici przestępcy. Szczuran to ścierwo i powinien zdechnąć. Na mieście krążą informacje, że młody chciał sięod tego wafla odciąć w trakcie swojej terapii, no ale dziwnym trafem nie przeżył...
  • Odpowiedz
@bizzi0801: Ja tak po prawdzie mam wywalone w to wszystko, ale po pierwsze to, że ktoś może nie chcesz Starego Murana w Fame nie równa się od razu, że taka osoba chce walk sportowych i po drugie dla mnie na przykład postać tego człowieka jest obrzydliwa chociażby z uwagi na fakt co daje robić Ferrariemu przecież on sobie dosłownie wyciera ryj jego synem zmarłym.
  • Odpowiedz
@Petsyk: nic nie sugeruję. Nie powiem też w jakiej terapii młody brał udział. Wie o tym jego narzeczona i może kiedyś pójdzie to w świat. Bo wiesz - to normalne, że przy reanimacji trup zalewa krwią reanimującego... Dobra ja już nic nie piszę. Jbć.
  • Odpowiedz
jakie procesy myślowe muszą zachodzić w głowach osób które nie chcą Murana w FAME

nie potrafie zrozumieć perspektywy osób które wolą oglądać "sportowe" walki osób które nie mają żadnych sportowych umiejętności

@bizzi0801: musiałbyś widzieć coś poza 0 i 1. Muran to szkodliwy patus którego się powinno traktować ostracyzmem społecznym. Nie trzeba być takim patusem, żeby robić dymy czego przykładem jest choćby ferrari
  • Odpowiedz
@bizzi0801: Stary głupi bezbek, który swój największy fanbase ma na wykopie, co już bardzo wiele tłumaczy.

Generalnie najbardziej obrzydliwa postać polskich freakfightów nawet biorąc pod uwagę zwykłych gangusów typu Labryga czy Załęcki - o nich od dawna wiadomo, że to bandyci, ale w ich przypadku człowiek przynajmniej wie na czym stoi, czego nie można powiedzieć o Murańskim, który robi z siebie erudytę i patriotę.

I nie - to, że ktoś
  • Odpowiedz