Aktywne Wpisy

NightRock +229
8 lat po premierze Toyoty C-HR chciałem ją mieć. Cholernie podobało mi się to auto.
Dzisiaj mi się udało i to jeszcze mogłem sobie pozwolić na nową generację. Jaram się jak dzieciak. Teraz tylko wyczekać te 2-3 miesiące, aż mi to wyprodukują. Przesiadka z 13-letniego gruza będzie kosmiczna. Zresztą sama jazda próbna to była dla mnie frajdą roku. A, że nie mam za dużo znajomych, to pochwalę się Wam.
#samochody
Dzisiaj mi się udało i to jeszcze mogłem sobie pozwolić na nową generację. Jaram się jak dzieciak. Teraz tylko wyczekać te 2-3 miesiące, aż mi to wyprodukują. Przesiadka z 13-letniego gruza będzie kosmiczna. Zresztą sama jazda próbna to była dla mnie frajdą roku. A, że nie mam za dużo znajomych, to pochwalę się Wam.
#samochody
źródło: chr
Pobierz
Jako jedyni w #krakow oferujemy gruntowne czyszczenie grobów.
Zobaczcie efekt na zdjęciu poniżej oraz w komentarzu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Więcej szczegółów: https://sprzataniegrobow24.pl
#sprzataniegrobow #przedipo #chwalesie #mirkoreklama
Zobaczcie efekt na zdjęciu poniżej oraz w komentarzu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Więcej szczegółów: https://sprzataniegrobow24.pl
#sprzataniegrobow #przedipo #chwalesie #mirkoreklama
źródło: sg24-2024-06-357
Pobierz

nie potrafie zrozumieć perspektywy osób które wolą oglądać "sportowe" walki osób które nie mają żadnych sportowych umiejętności
#famemma
źródło: gf-okSk-yFu9-chrx_jacek-muranski-664x442
Pobierz@LadyRaspberry: pytanie ile osób kupi ppv tylko ze względu na jacę na pewno nie wykopki
@bizzi0801: musiałbyś widzieć coś poza 0 i 1. Muran to szkodliwy patus którego się powinno traktować ostracyzmem społecznym. Nie trzeba być takim patusem, żeby robić dymy czego przykładem jest choćby ferrari
Generalnie najbardziej obrzydliwa postać polskich freakfightów nawet biorąc pod uwagę zwykłych gangusów typu Labryga czy Załęcki - o nich od dawna wiadomo, że to bandyci, ale w ich przypadku człowiek przynajmniej wie na czym stoi, czego nie można powiedzieć o Murańskim, który robi z siebie erudytę i patriotę.
I nie - to, że ktoś
@merriweatherpostpavilion: a co ma bycie debilem czy grupy docelowe z robieniem dymów? xD