Aktywne Wpisy
Maurelius +332
Godir17 +205
Gardze facetami, którzy dają sobie wmówić, że ilość partnerów nie ma znaczenia w związku. Pomijając fakt, że normalnego chłopa brzydzi to, że jego laska miała setki #!$%@? przed nim, zostaje jeszcze ważniejsza kwestia. Im więcej facetów, tym bardziej ego #p0lka skaczę, robi sobie porównania, ten był taki, ten taki, ten miał to, a jednego czy dwóch będą wspominać całe życie jako wzór chłopa którego nikt jej nie zastąpi. Przypomnijcie sobie
1. Likwidacja 500+, ewentualnie chociaż nie zwiększanie i niechęć do tworzenia kolejnych dziwnych programów socjalnych
2. kara śmierci
3. niechęć do bratania się z Rosją
4. niechęć do traktowania uchodźców lepiej niż Polaków
5.likwidacja poboru mężczyzn na szkolenia wojskowe
6. zrównanie wieku emerytalnego
7. rozdział kościoła od państwa
8. legalna eutanazja
9. zwiększenie prawa do obrony własnej
10. anulowanie ustawy "mieszkanie za pomówienie"
11. możliwość eksmisji wynajmujących mieszkanie którzy nie płacą
12. budownictwo socjalne pod wynajem z możliwością wykupienia
To tak na szybko z głowy
#polityka #wybory #kiciochpyta
Nie ma
Najpierw byłoby wypowiedzieć Europejską Konwekcję Praw Człowieka, a i pewnie wyjść z
@Imperator_Wladek: to spokojnie wejdzie tylko nie będą oczywiście w programie się z tym obnoslili, znając poprzednie przesłanki wiadomo kto jest do tego zdolny
Moja pomyłka, miałem na myśli podniesienie wieku, a nie zrównanie wieku dla obu płci. Natomiast jestem zdania, że wiek dałoby się zrównać, ale z fikołkiem typu "za każde urodzone dziecko kobieta dostaje -1 lat do wieku emerytalnego".
Referendum niezależnie czy będzie wiążące, czy niewiążące jest pułapką na przyszłe rządu. Zrównanie = podniesienie dla kobiet, a to jest już przeciwstawienie się z wolą narodu
@Imperator_Wladek: a powinno być +1 w końcu to jest często rok bez pracy ( ͡° ͜ʖ ͡°)