Aktywne Wpisy
jacekparowka +63
daily reminder jaki należy mieć stosunek do pasożytów pcimbi0rców
#pracbaza #praca #korposwiat #psiembiorcy
#pracbaza #praca #korposwiat #psiembiorcy

źródło: bf9c688f2ba8e3cd9ee6a9d6657f0fc339251b079509a0998bf3d65781accd66
Pobierz
Wontensso +85
Cześć, za tydzień mija równo rok po przeszczepie włosów + stopniałem o 15 kg
Oprócz przeszczepu wspomagałem/wspomagam proces: minoxidilem,finasterydem, wit. D, Biotyna, Omega3.
Nazwę kliniki podam we wiadomości prywatnej. Za reklamę mi nie płacą ( ͡° ͜ʖ ͡°) Całość wyszła mnie ok 2800 euro z lotem i hotelem włącznie.
Powiedziano mi, że pobiorą ok 5000 graftów na 1 sesji - to dużo, ale podjąłem ryzyko. Finalnie po zabiegu
Oprócz przeszczepu wspomagałem/wspomagam proces: minoxidilem,finasterydem, wit. D, Biotyna, Omega3.
Nazwę kliniki podam we wiadomości prywatnej. Za reklamę mi nie płacą ( ͡° ͜ʖ ͡°) Całość wyszła mnie ok 2800 euro z lotem i hotelem włącznie.
Powiedziano mi, że pobiorą ok 5000 graftów na 1 sesji - to dużo, ale podjąłem ryzyko. Finalnie po zabiegu

źródło: 11-months-after-ht-v0-8dknhouhjj3f1
Pobierz
Czysto i dużo kas samoobsługowych.
#biedronka = patologia.
źródło: IMG_1209
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Plusy w stosunku do biedry:
- mniejsza patologia. Nie wiem jak to jest ale naprawdę tutaj jest jakby mniej patolgicznie ludzie lepiej ubrani (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)w biedrze natomiast Karyny i Janusze z memów xd
- czyściej i większe sklepy
@Moksza_Sroksza: Biedronka niby ma lepsze? XD Jak w Lidlu jest najlepsze pieczywo z marketów, lepsze już tylko w piekarni.
@m__w: szkoda, że przez to za każdym razem muszę się upominać, aby pracownicy otworzyli mi normalną kasę, bo prawie zawsze wszystkie są zamknięte.
Kasy samoobsługowe są chyba zaprojektowane dla karłów. Jak masz zakupy większe niż kilka produktów, to później n----------ą cię plecy od garbienia się i schylania. Dramat.