@Kosa97: wez daj spokoj, jakis przegryw z chorym psem uratowalo (w sensie ze przeszczesliwy w koncu wygarnal, w koncu sie na kims mentalnie spuscil) go tylko to ze babe z ukrainy zauwazyl gdyby to bylo ze 3 ukraincow to spuscilby glowe i poszedl
to z przegrywu tak ma, slychac dobrze jaki ma zal do swiata, chory pies dostal pilka plaku plaku jesli chory to uspac
@niecodziennyszczon: znaleźli już jego Facebooka i miał tam posty popierające trzaskowskiego na prezydenta np. typowy platfomers i to widać. Frustrat który swoją nienawiść wyładowuje na innych
@Pozdrowieniadoczeczenii: a to ciekawe zielonko, bo akurat Trzaskowski promuje co innego. Chcesz zrobić prawicowego fikołka i wmócić nam, że chłop głosuje na kogoś z kim ma sprzeczne poglady?
@niecodziennyszczon poznajesz po twarzy na kogo które oddał głos w wyborach? Człowieku, uważaj, bo po kolejnej kadencji rządu PiS dostaniesz niezłą robotę przy wykrywaniu wrogów narodu.
@PonuryBatyskaf: Facet sam się zgłosił na komendę. Co ciekawsze, policja dwa tygodnie temu odmówiła przyjęcia zgłoszenia i zmieniła zdanie dopiero teraz, gdy spawa trafiła do mediów.
Z mordy jakby konfederata. Ciekawe po co mu ten pies ( ͡°͜ʖ͡°)
@niecodziennyszczon: mi tam wygląda na wyborcę PiS czy Tuska, ale w sumie mam to gdzieś, bo nie mieszkam w Polsce, zarabiam więcej i dla jaj sobie piszę takie teksty o wewnętrznej polityce kraju, w którym się urodziłem.
@Kosa97: a to myślałeś że narodowcy z różnych krajów różnią się czymś? xD
pewnie (rozwiąż rebus)
źródło: obraz_2023-08-30_150210224
Pobierzuratowalo (w sensie ze przeszczesliwy w koncu wygarnal, w koncu sie na kims mentalnie spuscil) go tylko to ze babe z ukrainy zauwazyl
gdyby to bylo ze 3 ukraincow to spuscilby glowe i poszedl
to z przegrywu tak ma, slychac dobrze jaki ma zal do swiata, chory pies dostal pilka plaku plaku
jesli chory to uspac
@Nie_bo_ty:
źródło: 7xgajt
Pobierz@niecodziennyszczon: Tez bym sie wkurzyl jak by mi ktos mieso na parowki pilka pobrudzil
@niecodziennyszczon: mi tam wygląda na wyborcę PiS czy Tuska, ale w sumie mam to gdzieś, bo nie mieszkam w Polsce, zarabiam więcej i dla jaj sobie piszę takie teksty o wewnętrznej polityce kraju, w którym się urodziłem.