Aktywne Wpisy
bartman28 +535
#tvpis ccoooooo? Ta scenka prezesa z telefonem to prawda jest???? Japoerdole myślałem że to fake, jakaś sztuczna inteligencja czy coś. Nie wierzę w nich... Jeszcze ten kot na oknie xD
To są #!$%@? kosmici
To są #!$%@? kosmici
mirko_anonim +5
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mircy, mam problem z żoną. Od początku naszego związku otwarcie deklarowałem, że jestem antynatalistą i nie chcę mieć dzieci. Teraz jestem z żoną cztery lata po ślubie, a ona zaczyna temat dzieci i tętno, że ona chce dziecka. Dla mnie sprawa jest jasna, moje zdanie się nie zmieniło, nie zamierzam wywracać swojego życia do góry nogami. Widziałem u znajomych, co się działo po narodzinach dziecka, widziałem wraki ludzi, którzy
Mircy, mam problem z żoną. Od początku naszego związku otwarcie deklarowałem, że jestem antynatalistą i nie chcę mieć dzieci. Teraz jestem z żoną cztery lata po ślubie, a ona zaczyna temat dzieci i tętno, że ona chce dziecka. Dla mnie sprawa jest jasna, moje zdanie się nie zmieniło, nie zamierzam wywracać swojego życia do góry nogami. Widziałem u znajomych, co się działo po narodzinach dziecka, widziałem wraki ludzi, którzy
Fajnie jakby spróbowali zbombardować willę Putina. Wiadomo, że nic by mu nie zrobili, ale efekt psychologiczny byłby spory, podobnie jak efekt propagandowy. Problem w tym, że w odwecie Rosjanie mogliby zaatakować centra decyzyjne w Kijowie, takie jak pałac prezydencki czy ichniejszy parlament.
- na początku myśleli ze wejdą jak do siebie i podmieniony prezydent miał zająć symbole władzy na Ukrainie
- teraz obrona przeciwlotnicza w Kijowie jest o niebo lepsza
No i dochodzi to ze ruski sprzęt jest wybitnie niecelny. Gdyby mogli walic w cele wojskowe to by w nie walili, walą w miasta z nadzieja ze cokolwiek trafią i trafiają w budynki mieszkalne.
Wracając do