Aktywne Wpisy
wpistestowy007 +674
źródło: 1000010792
Pobierz
Santiego +161
Poskładałem w weekend zapytania, na Pradze za 40m trzeba już wyłożyć 800k, na dalekiej Białołęce za 45m 700k, po 6 latach bycia analem w korpo nie mam nawet zdolności aktualnie, nie mówiąc o dodatkowych 100k na wykończenie xD Zaczynam rozważać wylogowanie z wyścigu gdzieś do Kanady, albo w jakieś cieplejsze rejony, bo kij z marchewką już tak się wydłużył, że przestaję go widzieć od tej wady wzroku po klepaniu w komputer po

K---a szlag mnie trafi. Zaczynasz pisać projekt, główna funkcjonalność zaczęła działać, więc piszesz resztę. Piszesz, piszesz nowe klasy, moduły, i tak sobie piszesz, główna funkcjonalność jest całkowicie autonomiczna więc nawet jej nie tykasz, no i tak piszesz. W pewnym momencie testujesz program i główna funkcjonalność nie działa. XDDD Idę skoczyć z dachu samochodu bo to nie ma sensu...
Mój problem polegał na tym że moja aplikacja magicznie przestała nasłuchiwać na porcie. Okazało się ze któregoś wieczora kiedy na śpiącego coś tam pisałem, musiałem p---------ć klasy i podmieniłem strukturę adresową w bindzie mojego socketu, zamiast w jakimś innym...