Co za idioci, jezus maria aż mnie krew zalewa XD Oglądacie pato gale i macie problem o patologie, to tak jakbyś iść do prostytutki a potem mieć do niej problem że zdradza cię ruchając się z innymi ( ͡°͜ʖ͡°) #famemma
xD Dziwisz się, że ludzi już przestaje bawić teatrzyk Farmazeusza? Te słowa bez pokrycia. Przecież on przekoloryzywał swoją postać, która jest już tylko śmieszna. Żałośnie sztucznie.
@wieszjo: to już dawno przestały być pato gale w takim znaczeniu jak pierwsze fame mma. Z obecnymi zasięgami to taniec z gwiazdami naszego pokolenia. Tylko wykopki od #patostreamy, magicalów, bonzów i Kononowiczów jeszcze tego nie zajarzyły
Jak to jest, że mieszkam kilkaset metrów od policji, impreza nade mną na całego, dzwoniłam godzinę temu i dalej nie przyjechali ( ͡°ʖ̯͡°) #zalesie #polska
Pojawia się w Polsce 3/10 murzyn.Co na to Polka? "Zakochałam się" "potrzebuje te geny" "czemu nie ma więcej takich w Polsce". #p0lka #blackpill #logikarozowychpaskow
#famemma
Dziwisz się, że ludzi już przestaje bawić teatrzyk Farmazeusza? Te słowa bez pokrycia.
Przecież on przekoloryzywał swoją postać, która jest już tylko śmieszna.
Żałośnie sztucznie.
@wieszjo: to już dawno przestały być pato gale w takim znaczeniu jak pierwsze fame mma. Z obecnymi zasięgami to taniec z gwiazdami naszego pokolenia. Tylko wykopki od #patostreamy, magicalów, bonzów i Kononowiczów jeszcze tego nie zajarzyły
@alexsantoro: oczywiście napisała to kobieta jakby ktoś nie wiedział dlaczego są walki kobiet to macie kolejny dowód