Aktywne Wpisy
lapampek +113
Przecież ona się nawet z tym nie kryje xD Kukoldowski najwyraźniej dobrze się bawi, gdy Alvaro stuka Ankę, jak masz za dużo hajsu to co niektórym #!$%@?. Patrzcie na znaczenie „branzoletki na kostkę u żony” #cuckold #lewandowski To już pewne xD
mirko_anonim +9
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mówi się że ludzie masowo przebranzawiaja się na IT, a ja patrzę na to z innej strony: dziwię się, że tak mało ludzi przebranzawia się na IT.
Jaki jest sens pracowania w tych wszystkich zwykłych pracach korpo gdzie zarabia się 3.5-4.5k ? Przecież tak pracuje tysiące ludzi w każdym znanym korpo.
Co oni mają w głowach, że jeszcze się nie przebranzawiaja? Lepiej rok pomieszkać z rodzicami zużywając oszczędności niż
Mówi się że ludzie masowo przebranzawiaja się na IT, a ja patrzę na to z innej strony: dziwię się, że tak mało ludzi przebranzawia się na IT.
Jaki jest sens pracowania w tych wszystkich zwykłych pracach korpo gdzie zarabia się 3.5-4.5k ? Przecież tak pracuje tysiące ludzi w każdym znanym korpo.
Co oni mają w głowach, że jeszcze się nie przebranzawiaja? Lepiej rok pomieszkać z rodzicami zużywając oszczędności niż
Pojechalem sam wiec sobie smieszkoowalem z innymi ludźmi w kolejce i z żołnierzami. Ale chyba najbardziej mi się podobało jak usiadłem z jedzeniem z maczka na parkingu pod M1 i oglądałem F-16. Ogolnie tam fajnie to wygląda bo kieruje się prosto na ciebie a na pokazach im nie wolno + jest o wiele wiele głośniej bo dźwięk się odbija między blokami.
Z innych doznań to auto mi się #!$%@? 100m przed parkingiem M1 XD wkurzyłem się odpialem klemy i jak wróciłem o 20 to zaczął działać jak by nigdy nic (Peugot 1.6THP) W Dodatki obdarlem tak uda ze chodzę prawie szpagatem. Co i tak jest utrudnione przez orteze na kostke xD
Nie wiem czy pojadę na następne pokazy tyle czekałem i strasznie się zawiodłem organizacją.
#airshow #radom
@Odki: Ta, ludzie stali po 3 godziny w kolejce do kasy, żeby dowiedzieć się że biletów jednak nie ma xd