Wpis z mikrobloga

Jakos sie lepiej bawiłem w tej ulewie na ostatnich pokazach. Tu była walka o wode dobrze ze wnioslem na cwaniaka butelkę 2l bez wody i wlalem jak nie było kolejek jeszcze do RADOMSKICH WODOCIAGOW KTÓRE TAK PIECZOLOWICIE ZAPEWNIALY ZE ZAPEWNIA WODE #!$%@? #!$%@?. Dramat... spolczuje osobą z małymi dziećmi pięknej sraczki musieli dostawać martwiąc się o swoje pociechy. Kolejki 2km nie wiem do czego do kas? Bo Ja kolejce stałem 5min do wejścia.
Pojechalem sam wiec sobie smieszkoowalem z innymi ludźmi w kolejce i z żołnierzami. Ale chyba najbardziej mi się podobało jak usiadłem z jedzeniem z maczka na parkingu pod M1 i oglądałem F-16. Ogolnie tam fajnie to wygląda bo kieruje się prosto na ciebie a na pokazach im nie wolno + jest o wiele wiele głośniej bo dźwięk się odbija między blokami.
Z innych doznań to auto mi się #!$%@? 100m przed parkingiem M1 XD wkurzyłem się odpialem klemy i jak wróciłem o 20 to zaczął działać jak by nigdy nic (Peugot 1.6THP) W Dodatki obdarlem tak uda ze chodzę prawie szpagatem. Co i tak jest utrudnione przez orteze na kostke xD

Nie wiem czy pojadę na następne pokazy tyle czekałem i strasznie się zawiodłem organizacją.

#airshow #radom
  • 4
Kolejki 2km nie wiem do czego do kas?

@Odki: Ta, ludzie stali po 3 godziny w kolejce do kasy, żeby dowiedzieć się że biletów jednak nie ma xd
@ppiasq: jak wchodziłem przez bramki to przeciskalem się przez kolejkę która ciągła sie aż pod terminal. Wychodzi na to ze stali w kolejce do kas.