Wpis z mikrobloga

@Chilli_Heatwave: To jest dosyć komiczne. Są drinki i są koktajle. Generalnie idea jest ta sama. Alko + dodatki.

Gapa zrobił akademie robienia drinów, czyli miksowania co jest pod ręką, żeby sponiewierało.

Czy uważam, że wódka z sokiem jest gorsza niż sazerac na armagnac? Nie, każde z nich spełnia swoją funkcję. Ale dorabianie ideologii do robienia kamikadze to już jest absurd.
  • Odpowiedz
@Sefton:

Akademię BAR CONCEPT stworzył Marcin Frejer, barman z dziesięcioletnim doświadczeniem w branży klubowo-barowej. Wiedzę zdobywał pracując m.in. w warszawskim Cocktail Barze Paparazzi, Mojito, krakowskim klubie Cień i Rdza. Obecnie współpracuje m.in. z firmą Wyborowa S.A. prowadząc szkolenia z zakresu miksologii, towaroznawstwa oraz pomagając w tworzeniu indywidualnych koktajlowych kart menu dla lokali na terenie całej Polski
  • Odpowiedz