Aktywne Wpisy
#primemma NOWY LINK DO PRIME MAM LIMIT WIADOMOŚĆI W KOMENTARZU MOGE WYSŁAC LINKA
#wojna #rosja #ukraina Z bardzo dużym ubolewaniem oglądam jak ogromne straty ponosi wojsko ukraińskie każdego dnia na froncie od kilku tygodni z kacapskim wojskiem pomimo tego, że tak naprawdę cały świat zbroił front ukrainski.. Wydaje się, że w naszym interesie polskim jest jak najszybsze naciskanie strony ukraińskiej na szybki rozejm, nawet kosztem wschodnich ziem. My Polacy powinniśmy grzać pieczywo póki gorące i również ponosić pewne korzyści
Cytując portal RMF24:
Jak widzicie sprawą zajmuje się już Komitet Śledczy Federacji Rosyjskiej i Federalna Agencja Transportu Lotniczego (Rosawiacja). Zapewne są analizowane nagrania i zeznania świadków. Ślady w terenie zostały udokumentowane od razu po katastrofie. Zostawcie tę sprawę ekspertom przygotowującym symulację całego zdarzenia w oparciu o zebrany materiał dowodowy. Tak mocne oskarżenia, mogą wpłynąć negatywnie na stosunki z naszym sąsiadem. Poczekajmy na wyniki śledztwa i wszystko będzie jasne.
#rosja #prigozyn #wojna #ukraina
@gdzie_mi_tu: a przepraszam, zapomniałem dać cudzysłów. To nie ja się zwracam. Po prostu wkleiłem tu jakiś losowy komentarz z 2010 roku, spod artykułu o katastrofie smoleńskiej. Nie wiem co mi strzeliło do głowy. Wybacz.
A ty się czego
Tak twierdził PiS podczas rządów PO, ale jakby doszedł do władzy też nie spełnił tych warunków.
Jakich tobą formalności Polska nie chciała dopełnić? Gdyby chodziło tylko o formalności to logicznym się wydaje, że każda opcja polityczna dla świętego spokoju by je spełniła.
Po wrak nikt się nie zgłosił. Przecież go Putin na sankach nie zaciągnie tutaj. Lepiej robić komisje i filmy o tym jak zginął wielki prezydent, który kazał lądować i groził pilotom, że stracą pracę, gdy