Wpis z mikrobloga

Dursica w wywiadzie powiedziała że w tej edycji będzie NIESPOTYKANA wcześniej w hotelach 'sytuacja' i produkcja sama musiała się do niej dostosować ( ͡° ͜ʖ ͡°) biorę 300 zł od każdego i słucham Państwa, co to za sytuacja mogła być xd
#hotelparadise
  • 28
  • Odpowiedz
@Godknowswho: Dobra już zobaczyłem na relacji, że była w DDTVN. Mówiła coś czy mają być jakieś zmiany? Wprowadzają jakiś nowy element do 7 edycji? Bo szansa od raju zapewne wróci.
  • Odpowiedz
@Godknowswho: to może być wszystko i zarazem nic,dla podbicia zainteresowania....ale ,gdybym miał zgadywać to byłoby tak : eldupsi zostanie wybrana przez lektora i pojadą na wspólną randkę, będą jeździć skuterem wodnym, a po randce jeść truskawki z owadami i popijać ciepłego szampana z łupki kokosa. Na końcu wejdzie wentyl i lektor wpadnie mu w ramiona i tym samym Klaudia będzie miała 15 minut by opuścić hotel. Na jej miejsce zatrudnią
  • Odpowiedz
@crazy_frog: Serio? Nie zauważyłam, choć pewnie omijają w montażu. Ale mnie chodziło o takie masowe akcje jelitowe, że wszyscy naraz pokotem leżą albo/i womitują. Że cała grupa niezdolna do niczego przez dłuższy czas itp. Łącznie z El-Dupsi. Tak mi się skojarzyło z filmem "W trójkącie" Rubena Ostlunda, co to Złotą Palmę w Cannes za to dostał i tam takie dantejskie sceny były bardzo szczegółowo i efektownie pokazywane ;)
  • Odpowiedz
@Sieranevada: Serio, serio. Zmiana klimatu, zmiana sposobu odżywiania i przez prawie całą edycję mają kłopoty żołądkowe. Czasami było widać bo wspominali. Często lekarz bywał u nich, bywali też w szpitalu.W TL Agata było pokazane,że bardzo chora. W HP montaż swoje robi, żeby nie było widać, ale uczestnicy z każdej edycji po wszystkim opowiadali. Któraś z dziewczyn (nie pamiętam już która) opowiadała na storce, że mieli konkurencje jakąś a dużo z
  • Odpowiedz
@crazy_frog: A to wiem, że kłopoty żołądkowe podczas pobytu na innym kontynencie to nic dziwnego. Na Bali np. częstym zjawiskiem jest tzw. Bali Belly. Ale nie oglądałam tamtych edycji, to nawet się nie wypowiem. Chorobę Agaty z TL pamiętam. I jeszcze jakiś chłopak po niej na pewno się zaraził, ale nie wiem już który. A już konkurencje w HP w trakcie czegoś takiego to chyba można powiedzieć, że dosłownie przesrane
  • Odpowiedz