Wpis z mikrobloga

#hotelparadise @TrUsKaWkOwAq: @Rosalinea @MajaF1 @Null84 lubię takie zabawy,to chce i ja ( ͟ʖ)

Brudna czapka, łysa główka
To jest Grzesia wizytówka
Lektor woła Hej Grzesiula!
Wykop wentyl kawał uja!

Od sterydów sterczą suty
Mózg natomiast jest już suchy
I te kurła tatuaże
To robione na bazarze?

Zachowanie to w hotelu
Pomyliłeś tym z burdelu
Ale temu się nie dziwie
Boś ty d-ebil i to tyle

Co ty myślisz koguciku
Chwaląc się czym robisz siku
Że twa każda będzie zaraz
Bo w kieszeni masz robala?

Każde dziewczę te zrozumem
Zleje ciebie ciepłym siurem
A ty myślisz w ortalionie
Żeś tygrysem farmazonie?

Żulka kulą yebła Tobie
Sto tysięcy poszło sobie
Zasługujesz szczerze na nic
Bo żeś prostak jest bez granic

Tylko lektor cały twój
Niech sypialnia pęknie w pół
Program skończył się wspaniale
Ty przegrałeś ja wygrałem...
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 3
@crazy_frog: witijcie żabo, heh może tym razem się uda do końca dotrwać. Brakowało mi tagu,ale nie miałem nic do powiedzenia bo nie śledziłem losów "gwiazd". Cieszę się na nowy sezon i świeżość w twarzach. Osoby wydają się interesujące. No i co najważniejsze nie będzie troglodyty wentyla ( )
  • Odpowiedz
@DailyPunch: Echś.....włącz sobie prywatnego ignora na lektora jak to ja robię i będzie git. Brak Cię na tagu. Mam nadzieje, że z HP7 nie osierocisz nas
ps. a jak tam kaszojad się chowa?
  • Odpowiedz
  • 0
@DailyPunch: jego jakoś idzie znieść, bo jak mówi żaba trzeba się na niego wyłączyć, a na ekranie i tak nie ma jago facjaty, więc jest git. Mam tylko nadzieję że nie wpuszczą persone zbliżoną do "Grzesiuli" bo to może okazać się kolejny raz nie do rozchodzenia.
Trzymaj się i wpadnij czasem coś dosypać do wywrotki szydery w nadchodzącym sezonie.
  • Odpowiedz
@Kakarot_Z: @crazy_frog dam szansę i jak w pierwszym odcinku HP7 nikt nie będzie żadnych "grześkow" to może będę dalej oglądał. Ale coś mnie już w połowie 5 sezonu zaczęło drażnić w tym programie i jakoś nie mogę beki z tego kręcić.

Młody dobrze. Poczucie humoru już widać, że po ojcu więc będą z niego ludzie
  • Odpowiedz
@Kakarot_Z:
@DailyPunch to chyba już z pieluch się wygrzebał. On młodego chyba już w piłkę nożną uczy grać. Sama już nie wiem. Tyle czasu minęło od jego absencji na tagu, że się zaraz okaże, że młody to już magisterkę zrobił XD
  • Odpowiedz
  • 1
@DailyPunch: dobrze, młody niech się uczy że błazenadę za pieniądze trzeba tępić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Obyś dłużej wytrzymał, chociaż nie będę miał żalu, bo sam ostatni nie dałem rady
@Rosalinea no niestety nie młodniejemy,ale wiek to tylko cyfra. Ważne że w głowie nadal młodzi
  • Odpowiedz