Aktywne Wpisy
Milo900 +33
Czesc jestem po wizycie u dietetyka i mam takie xD
W skrocie:
- wiekszosc "jogurtow" typu jogobella, dabio, fantasia to "smieci"
- napoje typu 0 (pepsi max, cola 0) wg tej pani to tez smieci, poniewaz wplyw sztucznych slodzikow nie jest tak w 100% xbadany na wplyw czlowieka + picie tych napojj powoduje chec wiekszego jedzenia tlustych rzeczy lub slodkich*
- mozna jest kebab albo pizze na obiad (ale robioną wlasnorecznie) xDDDDDD
- musi byc jakas aktywnosc fizyczna, nawet chodzenie,.ale minikum iles tysiecy krokow
W skrocie:
- wiekszosc "jogurtow" typu jogobella, dabio, fantasia to "smieci"
- napoje typu 0 (pepsi max, cola 0) wg tej pani to tez smieci, poniewaz wplyw sztucznych slodzikow nie jest tak w 100% xbadany na wplyw czlowieka + picie tych napojj powoduje chec wiekszego jedzenia tlustych rzeczy lub slodkich*
- mozna jest kebab albo pizze na obiad (ale robioną wlasnorecznie) xDDDDDD
- musi byc jakas aktywnosc fizyczna, nawet chodzenie,.ale minikum iles tysiecy krokow
Zgadzasz sie z tą panią ?
- tak 86.3% (3433)
- nie 13.7% (547)
mackbig +472
I tak największa beka z tego gościa. MKOL dodał 37 konkurencji z pływania, żeby USA nabijało medale a potem mówią, że to najlepszy sportowiec w historii xD Ciekawe jak jakiś koszykarz czy tenisista miałby z tym wygrać? By musieli dawać medal za każdy set i i tak nie wiem czy miałby tyle samo szans. Pływacy to najbardziej przereklamowani medaliści.
#paryz2024 #olimpiada
#paryz2024 #olimpiada
Pamiętaj przegrywie, jak byłeś gnębiony to na pewno przez mityczny "charakter" i to twoja wina XDD tak to retoryka tego osiołka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale to ja ciągnę w dół a nie jakiś kasztan który winą za krzywdy obarcza osobę która ich doznała nie mając na to zupełnie wpływu. Ehhh gdyby tylko wiadomo kto miał lepszy charakter to może by nie ginęli w tych obozach koncentracyjnych, ich wina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Polecam dać na czarno tego trolla wraz z jego chłoptasiem z którym się głaszczą nawzajem po jajkach, nie będą mogli wypowiedzieć się w żadnym wpisie na tagu to szybko się zesrają i po problemie.
#przegryw #bekazpatologii #logikanormika #bekaznormictwa #takaprawda
boze co za ludzie tu siedza xD
nie no kur wa zacnie go wyjasniles, ze ci chce sie pisac w ogole z takimi ludzmi xd
Jeżeli byłby to trolling lepszej czy gorszej jakości to whatever ale żeby dobrze trollowac trzeba coś sobą reprezentować a jego możliwości to napisanie "gówno, dupa" dlatego trzeba takich punktować bo szkodzą tagowi.