Wpis z mikrobloga

Panie Don Diego Kubiszynie jak Pan żeś mi w tym momencie zaimponował ( ͡° ͜ʖ ͡°) Czyli wychodzi na to, że przy pfuu… szelidze (specjalnie z małej) został jedynie tańcula (ciekawe jak długo) i żona trenera (ciekawe jak długo). Swoją droga interesujące, że tylko Pan Jacek Murański poznał się na tym całym towarzystwie raka tańculi, szalonego atencjusza i prokuratora od razu ( ͡° ͜ʖ ͡°) #famemma
  • 9
Pan Jacek Murański poznał się na tym całym towarzystwie raka tańculi, szalonego atencjusza i prokuratora od razu

@Olo92: bo mial konflikt z Tańcula więc pluł na niego i jego przydupasow
@ap9123: ta.. wkrecaj sobie muranski zaraz bedzie mial bana za pomowinie o podefili nitro i dlatego od kopa na clout dostal bana cala jego osoba jest juz cancelowana bo gosciowi sie juz srogo #!$%@?... zapomnial ze freaki to jest mimo wszystko zabawa a chlop mysli ze jest perszingiembo mu syn sie przecpal
@Odki: śmiej się śmiej, przecież to śmieszne było ( ͡° ͜ʖ ͡°) stary fragles niby niespełna, ale przewiduję wszystko jak wytrawny gracz, cierpliwie jak sęp ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@przemek121 dla niektorych to jest beka tylko że on wiecznie i tak dostawał na #!$%@? a cały czas szczekał jak nie wiem co i dla mnie to był raczej cringe xD
@Odki: lekcja pokory, a czy ktoś ją wykorzystał jak Bomba czy Najman, albo zamarnował jak Malczyńscy to już tutaj można ustalić kto się do freaków nadaje, a kto jest stypiarzem i dostaje tylko na #!$%@? (σ ͜ʖσ)