Aktywne Wpisy
ladylurkini +53
co powstrzymuje was przed ubieraniem się w ten sposób?
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Siema.
Czy Wasze #rozowepaski tez wymagają byście robili rzeczy "po ich"?
Moja siedzi w domu na macierzyńskim i wczuwa się w kierownika domu. Ja po powrocie z pracy zwykle chcę spędzić czas z dzieckiem albo jak spi, to coś porobię, co żona chce, by ona mogła polezeć.
Niestety zawsze konczy się to awanturą.
Posprzatałem w łazience? Źle!
Ugotowałem makaron? Źle - za twardy (był miękki, smakowałem)
Ugotowałem kurczaka -
Siema.
Czy Wasze #rozowepaski tez wymagają byście robili rzeczy "po ich"?
Moja siedzi w domu na macierzyńskim i wczuwa się w kierownika domu. Ja po powrocie z pracy zwykle chcę spędzić czas z dzieckiem albo jak spi, to coś porobię, co żona chce, by ona mogła polezeć.
Niestety zawsze konczy się to awanturą.
Posprzatałem w łazience? Źle!
Ugotowałem makaron? Źle - za twardy (był miękki, smakowałem)
Ugotowałem kurczaka -
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Ja #!$%@? z kim ja tu dyskutuje. Z takim podejsciem będziemy sie kisić w tej 1 lidze, ale przynajmniej bedzie miło i rodzinnie.
@parov_stelar
@taedh mamy podobnie :)
@hufsa @kubad99 może wrzucicie kilka milionów € w klub to będzie lepiej? Kupiliście chociaż bilet na macz z Odrą? Jak nie to dupa cicho i nie macie prawa nic wymagać. Trzeba w końcu przestać żyć erą Cupiała i jesteśmy
Ja na przyklad ciagle uwazam Gule za wuefiste, i to, ze radzi sobie w jakiejs tam pol-amatorskiej lidze nic tu nie zmienia. Z kolei nigdy nie popieralem zwolnienia Hyballi, za ktore to odpowiedzialny byl wlasnie Jarus w ekipie z Blaszczykowskim, bo legendy! Zrobili z biedaka szalenca, bo mial wymagania.
Trzeba bylo zostawic Hyballe ¯\(ツ)/¯ po jego zwolnieniu wszystko #!$%@?, bo zaczal sie okres "szacunku do legend"
@
Tak argument wrzuć sam i zrobił lepiej jest na miejscu bo Jarek wrzuca swoje pieniądze. Za pieniądze wpłacone przez Ciebie chwalą Ci, ale to kropla w oceanie.
@hufsa ile czasu Lech wprowadzał styl korporacyjny? Ile razy kibice Lecha chcieli Rutkowskiego wywieźć na taczce. Czegoś trwałego nie da