Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mirki potrzebuje pytania

Chciałem wziąć abonament w T-Mobile bez tel, niestety formularz mnie nie przepuszczał mnie to zadzwoniłem do nich. Tam dowiedziałem się, że przyczyną odmowy przyznania abonamentu ma być jakieś zadłużenie czy coś. Jestem w trakcie rejestracji do tych wszystkich BIG'ów aby zweryfikować to ale czy przyczyną odmowy może być że posiadam:
- limit allegro pay (spłacony całkowicie)
- karty kredytowe (korzystam z nich ale każdą spłacam w ciągu okresu bez odsetkowego, ale fakt mam duży limit na karcie)? Żadnych innych długów, zadłużeń itp. nie posiadam

#tmobile #abonament #telefon #operator

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@hadwao93 Pojedź w miejsce o #!$%@? zasięgu, a takich teraz pełno. Zrób se speedtesta jednocześnie na prepaidzie i abonamencie tej samej sieci. I wtedy zobaczysz, ze jednak abonament pod pewnymi względami jest lepszy :)
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @wiesiu2 no właśnie nie chcieli mi konkretnie powiedzieć powodu odmowy, dostałem odpowiedź w stylu "no chyba przez zdolność kredytową, bo jakby nie to to byłby inny błąd na stronie".

@n0xx tzn nie mam długów takich, że nie spłacam rat, problemy finansowe, pożyczki, chwilówki itp. po prostu korzystam sobie z karty kredytowej i limitu na allegro które wszystkie na bieżąco spłacam.

@klinQQ konto w bik .pl mam ale tam nie dostałem żadnego alertu o nowych zadłużeniach, a 50zł nie chce mi się wydawać na jakieś raporty. Teraz jestem w trakcie rejestracji do wszystkich serwisów gdzie T-Mobile sprawdza zdolność np. to BIG, KRD itp. i tam w tych serwisach można raz na miesiąc sprawdzić
  • Odpowiedz
abonament na telefon nawet z długami powinien przejś

@wiesiu2: Co ty synu #!$%@?? W przypadku gołego MIX-a na doładowania za 30 albo 35 zł/msc jak wyskoczy Ci BIG to dział kredytowy T-mobile albo Play żąda kaucji, a ty mówisz, że z zadłużeniem przepuszczą Ci umowę na abonament bez żadnego zabezpieczenia. Chyba w firmie Krzak u pana Witka ( ͡° ͜ʖ ͡°) Bo na pewno nie w
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): Informacja dla przyszłych ludzi co by mieli taki problem - sprawdźcie czy nie zastrzegaliście kiedyś w przyszłości numeru pesel - bo to okazało się problemem moim (czyli zabezpieczenia działają ( ͡° ͜ʖ ͡°) tylko szkoda, że żadnych powiadomień się nie dostaje )

• Odpowiedz