Aktywne Wpisy
Lujdziarski +354
miki4ever +551
#stanowski #kanalzero
Fejk czy nie, prawda jest taka, że od powstania kanału Ziobro i Fundusz Sprawiedliwości do o tematy, które nie były ruszane, ewentualnie były „spłycane” na zasadzie „a za PO nie zgłosili zegarka.
Moze ie zaklinać rzeczywistości jak chcecie, ale to zwykła tuba propagandowa PiSu, tylko bardziej lekkostrawna(chociaż w ostatnich tygodniach coraz mniej). #polityka
Fejk czy nie, prawda jest taka, że od powstania kanału Ziobro i Fundusz Sprawiedliwości do o tematy, które nie były ruszane, ewentualnie były „spłycane” na zasadzie „a za PO nie zgłosili zegarka.
Moze ie zaklinać rzeczywistości jak chcecie, ale to zwykła tuba propagandowa PiSu, tylko bardziej lekkostrawna(chociaż w ostatnich tygodniach coraz mniej). #polityka
Zostałem pokonany (╥﹏╥)
Potężny boss jakim jest grawitacja dał o sobie znać gdy niszczyłem bloczki, niestety woda w wersji 1.1 nie ratuje życia.
Prawdopodobnie podejmę się tej próby jeszcze raz, tym razem bogatszy o bagaż doświadczeń. Wiem czego się spodziewać i na czym warto się skupiać aby optymalizować progres.
Na ten moment jednak robię chwilową przerwę od starych wersji minecraft, zaczynam nowy świat na wersji 1.20 korzystając z seeda który generuje jedną wyspę. Pobawię się trochę nowszymi mechanikami i zapewne od przyszłego miesiąca ponownie spróbuję przejeść Minecraft od zera ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
Zapraszam na wspólny wieczór na kanał : https://www.twitch.tv/owsiannhc