Wpis z mikrobloga

Miałem dziś powtórne leczenie kanalowe zęba bo po 3 latach jakies bakterie się pojawily. Kogo jest to wina? Czy to błąd stomatologa ze nie wyczyścił dobrze kanalow? Czy mogę upominać się o zwrot kasy? 7k to spora kasa ( ͡° ʖ̯ ͡°) Dodatkowo jest duza szansa ze te bakterie moga nie zniknąć po czasie i zab będzie do wyrwania, kasa w błoto
#dentysta #stomatolog
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@ProfesorWilczurOfficial: dlatego skorzystalem z droższej opcji i poszedłem gdzie mają te mikroskopy ultradzwieki, na mówili mnie korone pelnoceramiczna chuje muje dzikie węże i d--a ( ͡° ʖ̯ ͡°) mam teraz czekać 7 miesięcy na kontrolę
  • Odpowiedz
@emlo999: to może być wina:

- źle przeprowadzonego leczenia i niedostatecznego oczyszczenia kanałów lub nieszczelnego wypełnienia lub nie odnalezienia wszystkich kanałów
- źle wykonanej odbudowy zęba po leczeniu kanałowym
-rzadko, ale zdarza się że wszystko było zrobione dobrze, a mimo to pojawia się zmiana.

Leczenie było pod mikroskopem i ząb odbudowany koroną, tak? W takim razie poszłabym gdzie indziej, sprawdzić w czym tkwi problem. A potem ewentualnie domagała się naprawy
  • Odpowiedz
dlatego skorzystalem z droższej opcji i poszedłem gdzie mają te mikroskopy ultradzwieki, na mówili mnie korone pelnoceramiczna chuje muje dzikie węże i d--a ( ͡° ʖ̯ ͡°)

@emlo999: Czyli dałeś się zrobić na marketing. Życie. Nauczka droga ale jak dałeś faktycznie 7k za jednego zęba to chyba już nigdy nie pójdziesz do takich zdzierców? Teraz ceny wywaliło u stomatologów ale 3 lata temu 7k za jednego
  • Odpowiedz