Aktywne Wpisy
wonziu1 +95
Piracka wersja hogward Legacy bez denuvo działa 50% lepiej. Soja wypita? Robaki zjedzone? Bardzo kochacie korporacje?
Najlepiej że pomimo tego że gra padła i zabezpieczenia są niepotrzebne to i tak ich nie usuną i frajerzy co to kupili za prawie 300zl będą grali w gorszą grę niż złodzieje xD
#steam #pcmasterrace #gry #ps5 #hogwartslegacy
Najlepiej że pomimo tego że gra padła i zabezpieczenia są niepotrzebne to i tak ich nie usuną i frajerzy co to kupili za prawie 300zl będą grali w gorszą grę niż złodzieje xD
#steam #pcmasterrace #gry #ps5 #hogwartslegacy
TrudnyMinus +25
Krótkie podsumowanie wojny:
Rosja (której praktycznie nikt nie pomaga):
- niewielki spadek PKB
- trudność w dostępie do niektórych towarów "nie pierwszej potrzeby".
- strata ~100k obywateli: część żołnierzy, ale głównie więźniów, pijaków, bezdomnych, bezrobotnych (takich brano jako pierwszych podczas mobilizacji)
- niewielka strata sprzętu i pojazdów wojskowych (poważne straty dotyczą starego sprzętu wojskowego)
Ukraina (której to pomaga tak wielu):
- ubytek kilku milionów obywateli
- śmierć 100k+ żołnierzy
- śmierć niezliczonej
Rosja (której praktycznie nikt nie pomaga):
- niewielki spadek PKB
- trudność w dostępie do niektórych towarów "nie pierwszej potrzeby".
- strata ~100k obywateli: część żołnierzy, ale głównie więźniów, pijaków, bezdomnych, bezrobotnych (takich brano jako pierwszych podczas mobilizacji)
- niewielka strata sprzętu i pojazdów wojskowych (poważne straty dotyczą starego sprzętu wojskowego)
Ukraina (której to pomaga tak wielu):
- ubytek kilku milionów obywateli
- śmierć 100k+ żołnierzy
- śmierć niezliczonej
Dziś moja narzeczona podczas parkowania spotkała Janusza który nawyzywał ją od wieśniaków, twierdził że w momencie kiedy ona parkowała mógł w nią wjechać (wiozła naszą 7 miesięczną córeczkę). Straszył że ma długie gwoździe i jeszcze jej mężulek pożałuje.
Jestem tak #!$%@? że pierwsze co chciałem zrobić to się ubrać i #!$%@?ć mu samochód (btw pewnie dodatkowo ma polaczkowy ból dupy bo jego auto jest warte tyle co mój komplet kół z oponami). Nie pójdę do niego bo nie wiem gdzie mieszka.
Na pewno jak go spotkam to mu wytłumaczę żeby więcej tak nie robił, mam ochotę też dać mu ryj. Zastanawiam się czy warto bo pewnie zaraz na Policje pojedzie, ciągać się po sądach mi się nie widzi. Najśmieszniejsze jest że do mnie się zjeb nie odezwie ale do kobiety z ryjem wyskoczy - żałosne.
A wy co byście zrobili w takiej sytuacji ?
#notcoolstory #kiciochpyta #mikrokoksy
@AdekJadek proponuje choć to dość drastyczne. Na policję to bym chyba nie liczyła niestety :<
@hatersgonnahate: na moje oko koleś tylko tak #!$%@?. Spowoduje stłuczkę acha. Pomysł z kamerką jest niegłupi. Wystarczy smartphone, appka i uchwyt do auta. Wtedy jak wyjdzie jego stłuczka to będzie co pokazać policji. W rozwiązania typu: włożę mu ziemniaka do