Wpis z mikrobloga

@Ryksa: Nie rozumiem fenomenu tego typa. Z wyglądu jest na maksa przeciętny, ma zeza i urodę typowego angola zachlanego w 4 dupy w Krakowskim barze. Makijażystom należy się Oskar za robienie z niego dobrze wyglądającego typa na planie filmowym xD
  • Odpowiedz
  • 3
@RobieZdrowaZupke: no właśnie za to go lubie, teraz jeszcze ma brode to już w ogóle. Bardzo dobrze gra to raz, dwa dla mnie nie wygląda jak angol. Natomiast ja nie rozumiem Brada Pitta, ani starszego Deppa czy Dicaprio, są powiedzmy, średni?
  • Odpowiedz
@RobieZdrowaZupke: Ja nie rozumiem Margot Robbi, dla mnie jest brzydka, normalnie baba ma wszystko ładne ale jak to złozyli w całość to jakaś taka paskuda ohydna. Co ciekawe gra w dobrych filmach, wiele z nich lubie i mi nie przeszkadza, mogę oglądać.
  • Odpowiedz
@Ryksa: Brad Pitt średni, chryste panie. Przecież za czasów Fight Clubu czy Troi to był istny półbóg Adonis #nohomo.
Ja z kolei nie rozumiem wzdychania do tego obwiesia, gość jest mega przeciętny, ma jedną minę srającego kota a parenaście lat temu wzdychała do niego każda małolata. Magia seriali ¯\(ツ)/¯
musichastherightto_children - @Ryksa: Brad Pitt średni, chryste panie. Przecież za cz...

źródło: rs_600x600-170914075711-600.Ed-Westwick-Gossip-Girl.kg.020817

Pobierz
  • Odpowiedz
@lentilek: ja byłam w szoku, jak się dowiedziałam, że jest po 30-tce, myślałam, że ma mniej, wygląda mega dobrze

btw ale śmieszny hejt na Margott Robbie w komentarzach, która wygląda jak chodzący ideał ( ͡º ͜ʖ͡º) mhm stara i ohydna, czekam jeszcze na komentarze o ścianie i nagłej utracie atrakcyjności ;)
l.....e - @lentilek: ja byłam w szoku, jak się dowiedziałam, że jest po 30-tce, myśla...

źródło: Fz2fLBOXgAAlnnA

Pobierz
  • Odpowiedz
@Ryksa Pitt do teraz jest przystojny, nawet jak nie jest w czyimś typie to obiektywnie jest to przegość i starzeje się super. Za to Depp i DiCaprio zestarzeli się bardzo źle, Depp zwłaszcza. Mało zostało z jego wyjątkowej urody, a za młody to on był dla mnie najprzystojniejszy.

Ostatnio doceniłam za to Jima Carreya. Nigdy tego nie zauważyłam jakoś, ale on był mega przystojny jak był młody, zreszta nadal jest, fajnie
  • Odpowiedz