Wpis z mikrobloga

• 0
@ZacharJasz92: najgorsze, że wypadają mi włosy jak staremu dziadowi, a mam babyface. Wyglądam trochę jak ten gość z mema o tym zimnym mistycznym chłodem, co ma wąsa jak pedofil
@hansschrodinger: Brałem fina nawet w dawce 3mg tygodniowo i miałem przezroczysta i wodnistą sperme. To wielce nieprawdopodobne abym sobie wkręcił taki efekt, szczegolnie ze kilka razy probowalem i zawsze po odstawienu wracała do normy. Na polsko i anglojęzycznych forach jest MULTUM osób, które skarżą się głównie na obniżone libido, problemy z erekcja, mniej na jakość spermy tak jak ja i nie wydaje mi się, aby to był zaledwie 1 na 1000
@cebularz_szkorbutnikowy: tak tak, jeszcze zacznij pisać o PFS xD

Tyle lat już szczują na ten lek w internecie a jeszcze żaden tego nie udowodnił. Przez takich jak ty wielu dobrych chłopaków straciło pewność siebie na wiele lat a mozna było tego uniknąć.

I nic mnie to nie obchodzi to niby tobie coś się stało bo umnie wszystko jest ok, także zamknij ryj.
Tyle lat już szczują na ten lek w internecie a jeszcze żaden tego nie udowodnił.

@hansschrodinger: W USA Producent Propecii MERCK już wypłacał odszkodowania użytkownkom tego leku za to że na ulotce były zaniżone częstotliwości występowania skutków ubocznych i nie wszystkie były podane, szczególnie te że lek może powodować trwałą impoencje. Więc co Ty bredzisz że nikt nic nie udowodnił?

https://www.reuters.com/business/healthcare-pharmaceuticals/judge-orders-merck-documents-anti-baldness-drug-propecia-unsealed-2021-01-25/

Ponadto były robione badania według których według FDA zaburzenia seksualne
@hansschrodinger: Nawet jak przyjmiemy te 14% od FDA za wiarygodne a to bardzo poważana na świecie instytucja to mamy.

Twój promil czyli 1/1000
Fda czyli 140/1000

Różnica między Twoim pier*oleniem a wynikami badań FDA to bagatela 140 RAZY XD Hmm komu by tu wierzyć???
@cebularz_szkorbutnikowy:

Ponadto były robione badania według których według FDA zaburzenia seksualne występują u 14% stosujących lek a jedno badanie nawet pokazało że ok 90% stosujących doświadcza spadku funkcji seksualnych.

Mam nadzieję że te badania to były poważne badania randomizowane tak? a nie jakieś gówno badania obserwacyjne albo inne ankiety.

Lepiej dobrze sprawdź chłopcze na co się powołujesz ( ͡° ͜ʖ ͡°)

FDA za wiarygodne a to bardzo