Aktywne Wpisy
diGIO +73
Niemieckiemu agentowi nie mieści się w głowie, że można prowadzić suwerenną politykę.
Tak to jest jak fajnopolaki wybierają kukolda na premiera.
Widać, że wojna się ma ku końcowi i źle to wygląda dla kijowskiego reżimu, najpierw wyciekło nagranie jak chad Orban sztorcuję kijowskiego narkomana a teraz to ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazlewactwa #ukraina #rosja #wojna #polityka
Tak to jest jak fajnopolaki wybierają kukolda na premiera.
Widać, że wojna się ma ku końcowi i źle to wygląda dla kijowskiego reżimu, najpierw wyciekło nagranie jak chad Orban sztorcuję kijowskiego narkomana a teraz to ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazlewactwa #ukraina #rosja #wojna #polityka
grzesiecki +186
Pierwszy raz układam płytki, wiem że #!$%@?, ale chcę się pochwalić
#majsterkowanie #zrobtosam #ciekawostki #glazurnik15k #stepujacybudowlaniec
#majsterkowanie #zrobtosam #ciekawostki #glazurnik15k #stepujacybudowlaniec
I taki 16 letni discord Andy zobaczy jak mu licznik podbija, a potem ludzie i tak wyjdą i ostatecznie #!$%@? z tego wszystkiego, no bo po co miałby ktoś tam zostawać xD
Ha tfu, gardzę wami frajerzy. Jednymi jak i drugimi. Ci którzy te discordy udostępniają szukając poklasu i ci drudzy, którzy się na to łąpią i to klikają, bo jesteście głupi jak nikt inny XD
#nikita #nikitamagical #nikitafilmiki #patostreamy
Komentarz usunięty przez autora
@Nowystaryziel: toć ja tego nie oglądam ani nie szukam, po prostu wyrażam swoją pogardę do ludzi, którzy spamują tym gównem i do ludzi, którzy tak są zalani, że tego szukają i klikają byle gówno żeby tylko zobaczyć jakąś patuskę, która wygląda z resztą byle jak XD
@zielony_goblin: gównodiscordy