Niestety, ale gale typu #famemma spóźniły się kilka lat, by zakontraktować niekwestionowanego króla internetowej szermierki słownej. Pomyśleć, że dzisiaj Bomba zbiera tu propsy, za rozkręcanie afer na konferencjach. Gdyby na jednym z krzeseł usadzić starego rafonixa, podlać go kiloma browarami dla odwagi, to bylibyśmy świadkami istnej egzekucji na jego rywalach. Nie zapraszam do dyskusji bo nie ma o czym. Pozdrawiam Szekspira z białostockich bloków
@lagomorph: rafon to chuda #!$%@? gnojona całe życie, takie osoby mają w mózgu blokadę wobec osób silniejszych od siebie i wręcz sadystyczne podejście do osób słabszych, musieliby mu dać pawła lubachę itp. żeby wygrywał każde walki i czuł się pewnie, bomba to zupełnie inny typ człowieka
@lagomorph ech xD jak fame mma było jeszcze fajne, czyli druga gala to rafonix dalej miał gadane, a magical go na konfach przyćmił, niestety poza kompem już nie był tak wygadany
Przypomniało mi się jak było fajnie, gdy byłam młoda i zakochana. Chciało mi się wtedy żyć, a teraz jestem stara, samotna i w nic nie wierzę. Btw. pozdrawiam wszystkich ludzi na dnie. #samotnosc #nostalgia
Pomyśleć, że dzisiaj Bomba zbiera tu propsy, za rozkręcanie afer na konferencjach. Gdyby na jednym z krzeseł usadzić starego rafonixa, podlać go kiloma browarami dla odwagi, to bylibyśmy świadkami istnej egzekucji na jego rywalach. Nie zapraszam do dyskusji bo nie ma o czym. Pozdrawiam Szekspira z białostockich bloków