Aktywne Wpisy
programista30k +268
kimunyest95 +157
Znajomi dziewczyny organizują sobie road trip przez Europę (para) i oczywiście rozowa przychodzi do mnie, pyta się czy mogą u nas pobyć kilka dni. Ja już nauczony po wizytach jej koleżanek|siostry powiedziałem, że nasze mieszkanie to nie hotel i jak wybierają się na taką eskapadę i MUSZĄ do nas przyjechać, to ich parę euro na hotel nie zbawi i możemy z nimi pochodzić po mieście czy wyskoczyć na drinka - no i
Mireczki, gdzie tkwi żabkowy haczyk z kawomatem? 5 dyszek miesięcznie za dowolną kawę dziennie to jakieś totalne oro biorąc pod uwagę ze pojedyncza duża kawka u nich to cena 10 zł. Nie ukrywam, kusi ta oferta, bo lubię tem rytuał przygotowania kawki w żabie i po prostu smakuje mi tamta kawka.
@Mathas: Ale koszt kawy i prądu to maks 1-2 zł, a jeszcze przyjdziesz, zakupy zrobisz
@Mathas: No własnie nie masz. Kawa serio nie jest droga, szczególnie jak mają kupowane masowo ziarna na całą Polskę. A nawet gdybyś miał, to dla nich i tak zysk zwykle, chyba że przychodzisz tylko na kawę i nigdy nic nie kupisz.
@Mathas: naprawdę trzeba ci tłumaczyć że koszt kawy to kilkanaście groszy? jprd.....
Kawa za 10zl jest tylko dlatego, że oprócz surowca trzeba doliczyć jeszcze czas