Wpis z mikrobloga

#finasteryd #zakola #przeszczepwlosow Mam pytanie do drogich Mirków. Od pewnego czasu myślę zrobić przeszczep włosów(póki co zakola). Jednak moja praca wymaga noszenia kasku. Czy miał z was ktoś przeszczep wykonując zawodowo pracę gdzie musi nosić kask? Jeżeli tak to ile czasu musi upłynąć żeby w ogóle można było by wrócić do pracy gdzie właśnie wymagane jest noszenie kasku?
  • 9
@Kaloryfe: bym tak powiedział 2.5 w stronę 3. Mam zakola naturalnie. Jako mały dzieciak kolega się śmiał że wyglądam jak vegeta. Na szczescie nie mam mega agresywnego łysienia. Zacząłem łysiec w wieku 18 lat(zauważyłem postępujące zakola) teraz lvl30. Jednak widzę że lekko zaczyna mi się przerzedzac góra. No i właśnie pracuje jako monter wentylacji gdzie wymagane jest noszenie kasku.
@Runaway28 fina bierz min. 6 miesiące. Jak masz naturalne duże zakola od dziecka to nie radzę przeszczepiać tam włosów - taką masz urodę i już, jak dodasz tam włosy to będą Ci się ruszać na głowie przy mimice, efekt tandetnie turecki
@michalowoz: no czoło od dziecka mam duże, jednak widzę mniej więcej linie gdzie miałem naturalne włosy, gdyż pamiętam że moja naturalna linia włosów sięgała małych pieprzyków na czole, a teraz jest z 3,4 cm powyżej ich. No i czemu efekt tandetnie turecki? W sensie nie polecasz zabiegów w Turcji? Czy to tylko takie określenie dałeś?