Ustawiam sobie trasę: Tauron Arena Kraków -> Wawrzeńczyce Dlaczego prowadzi mnie przez autostradę lub przez jakieś małe dróżki od północnej strony zamiast do prosta drogą 79? Czy tam coś jest zamknięte?
@paczelok @Kevcio rozwiązałem zagadkę. To jest po prostu błąd w mapach. W kierunku wschodnim, czyli dolny pas patrząc na mapę, możemy zauważyć błędnie skierowane strzałki. Uzyskujemy wtedy na bardzo krótkim dystansie drogę "jednokierunkową" w stronę Krakowa. Mapa nie pozwoli więc nam tędy jechać do Wawrzeńczyc. Gdy odwrócę kierunek jazdy to jest już normalnie. #bug
@DEMONzSZAFY: @paczelok sprawdziłem Igołomską. Ktoś źle zakodował kierunek jazdy na skrzyżowaniu z Giedroycia. Autamtycznie google nie pozwala na jazdę pod prąd
Tauron Arena Kraków -> Wawrzeńczyce
Dlaczego prowadzi mnie przez autostradę lub przez jakieś małe dróżki od północnej strony zamiast do prosta drogą 79? Czy tam coś jest zamknięte?
#googlemaps #krakow
@paczelok czy mógłbyś zrzucić screena? (。◕‿‿◕。)
@DEMONzSZAFY: nie rozumiem
W kierunku wschodnim, czyli dolny pas patrząc na mapę, możemy zauważyć błędnie skierowane strzałki. Uzyskujemy wtedy na bardzo krótkim dystansie drogę "jednokierunkową" w stronę Krakowa. Mapa nie pozwoli więc nam tędy jechać do Wawrzeńczyc. Gdy odwrócę kierunek jazdy to jest już normalnie.
#bug
@DEMONzSZAFY: @paczelok sprawdziłem Igołomską. Ktoś źle zakodował kierunek jazdy na skrzyżowaniu z Giedroycia. Autamtycznie google nie pozwala na jazdę pod prąd