Wpis z mikrobloga

Kontynuuję codzienną przypominajkę że nikt z #ko #po #platformaobywatelska nie atakował #konfederacja tak jak twierdzą zwolennicy konfederacji więc #bekazkonfederacji a jako że próbowali przeforsować to kłamstwo to też #bekazlewactwa. No i #polityka ale to bardziej cyrk xD

Oczywiście przypominajka zniknie a ja przeproszę wszystkich jak ktoś pokaże prawdziwy atak ze strony PO na konfederację. Taki prawdziwy atak z uzasadnieniem.

Dziś w bonusie - konfederacja o Banasiu.
Pobierz
źródło: EHGBQmbW4AYYQi2
  • 10
Codzienna przypominajka,

@ibilon: mogłeś ciągle pod tamtym wpisem wskazać moje kłamstwa ale tego nie zrobiłeś. Ciągle oskarżasz mnie o coś czego nie robię. Widzę że lubisz nie tylko lubi cenzurę i zamykanie ust innym ludziom ale także kłamstwa i manipulacje a sam jesteś hipokrytą skoro wrzuciłeś mnie na czarną liste i nie dajesz się wypowiadać pod swoimi wpisami ale wypowiadać się pod moimi wpisami to już chcesz.
Wskazałem twoje kłamstwa wiele razy, ale za każdym razem albo usunąłeś mój komentarz,

@ibilon: ani razu tego nie zrobiłeś. ANI RAZU. Gdybyś choć raz wskazał moje kłamstwa to bym pozostawił ten komentarz.

że niby PO nigdy nie atakowało Konfederacji

@ibilon: jak na razie nie dostałem żadnego źródła potwierdzającego taki atak ;)