Aktywne Wpisy
Ryneczek +2322
Plusują osoby, które nie mają żadnego tatuażu ani nie planują sobie w przyszłości takowego zrobić. Zobaczymy, czy jest nas chociaż z tuzin. Odnoszę wrażenie, że każdy jest pomazany; od kasjerki w Netto do listonosza czy kuriera, to jest jakaś plaga. Do pomazanych rąk czy karków coraz częściej dochodzą łydki i uda a nawet twarz. Co innego poddać się trendowi mody albo sobie zmienić kolor włosów - to wszystko cofniesz w jeden dzień.
odyn88 +387
Jak tam covidianie? Dalej nosicie wymietolone maski z kieszeni? piątka daweczka już przyjęta?
Nie mogę uwierzyć, że jeszcze nie dawno musiałem walczyć z ludźmi którzy brali udział w tej psychozie a teraz wszyscy jakby nigdy nic udają, że to nie miało miejsca XD
#koronawirus
Nie mogę uwierzyć, że jeszcze nie dawno musiałem walczyć z ludźmi którzy brali udział w tej psychozie a teraz wszyscy jakby nigdy nic udają, że to nie miało miejsca XD
#koronawirus
Oczywiście przypominajka zniknie a ja przeproszę wszystkich jak ktoś pokaże prawdziwy atak ze strony PO na konfederację. Taki prawdziwy atak z uzasadnieniem.
Dziś w bonusie - konfederacja o Banasiu.
przecież PO ma w dupie ludzi póki nie są ich funkcjonariuszami :D
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@BackInBlack: a jako poseł konfederacji będzie miał imunitet? ;)
@ibilon: mogłeś ciągle pod tamtym wpisem wskazać moje kłamstwa ale tego nie zrobiłeś. Ciągle oskarżasz mnie o coś czego nie robię. Widzę że lubisz nie tylko lubi cenzurę i zamykanie ust innym ludziom ale także kłamstwa i manipulacje a sam jesteś hipokrytą skoro wrzuciłeś mnie na czarną liste i nie dajesz się wypowiadać pod swoimi wpisami ale wypowiadać się pod moimi wpisami to już chcesz.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@ibilon: ani razu tego nie zrobiłeś. ANI RAZU. Gdybyś choć raz wskazał moje kłamstwa to bym pozostawił ten komentarz.
@ibilon: jak na razie nie dostałem żadnego źródła potwierdzającego taki atak ;)