Aktywne Wpisy
ZdrowaPianka_pl +141
Kochane Mirki i Mirabelki!
Mamy tu fanów piwa bezalkoholowego i piłki nożnej? Zaczyna się EURO, piękny czas dla kibiców, nie zawsze korzystny dla Polaków, ale na pewno są kraje, które będą cieszyć się z sukcesów swojej drużyny. Obyśmy również mieli ku temu powody ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Z okazji tego wyjątkowego czasu postanowiliśmy zrobić kolejne #rozdajo! Tym razem mamy dla Was 3 vouchery po 50 zł do
Mamy tu fanów piwa bezalkoholowego i piłki nożnej? Zaczyna się EURO, piękny czas dla kibiców, nie zawsze korzystny dla Polaków, ale na pewno są kraje, które będą cieszyć się z sukcesów swojej drużyny. Obyśmy również mieli ku temu powody ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Z okazji tego wyjątkowego czasu postanowiliśmy zrobić kolejne #rozdajo! Tym razem mamy dla Was 3 vouchery po 50 zł do
brunetroll089 +103
obudzili się z nowym tropem po 14 latach, niezłe tempo, ciekawe czy dożyję rozwiązania sprawy
#iwonawieczorek
#iwonawieczorek
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Nie mam przepracowanych 3 lat, więc powinien on wynosić 1 miesiąc jak rozumiem. Następną pracę mam nagraną od września, więc nie wchodzi w grę, aby mógł tam zostać dłużej. Ale jak składałem wypowiedzenie, to mi nie podpisali jeszcze, bo muszą przepuścić przez kadry, żeby się upewnić czy na pewno miesiąc, bo coś im się wydaje że może być inaczej.
Dowiem się faktycznie co i jak jutro, bo wtedy znowu tam idę, ale chciałem się dowiedzieć co i jak, żeby mi potem nie wkręcili czegoś innego, a ja głupio na to przystanę, bo nie znam odpowiednio dobrze swoich praw.
#pracbaza
edit: widzę że odebrania