Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
Tu nie chodzi o to że wrzucasz takie informacje, tylko w jaki sposób to robisz

@Dawixo: No ok, ale on wyraźnie napisał, że wrzucam 20 wpisów dziennie to muszę nadgonić. Dzisiaj sporo nagrań z masakrowania Ukraińców, ale nie będę aż takiego spamu robił. A co do sposobu w jaki wrzucam treści to dlaczego nie mogę używać tego samego standardu co inni wobec mnie ? To już niedobra jest ?
Koniasz - >Tu nie chodzi o to że wrzucasz takie informacje, tylko w jaki sposób to ro...

źródło: marcin

Pobierz
  • Odpowiedz
Ty zacząłeś prowokować swoimi wpisami więc teraz obrywasz i nikt nie traktuje cię poważnie. Stałeś się synonimem trolla/onucy ze swojej własnej winy.
  • Odpowiedz
  • 0
Ty zacząłeś prowokować swoimi wpisami więc teraz obrywasz i nikt nie traktuje cię poważnie. Stałeś się synonimem trolla/onucy ze swojej własnej winy.

@Dawixo: W odróżnieniu od was ja zaglądam i komentuje na głównej. Wy siedzicie jak krety pod tagiem, bo tylko tutaj możecie manipulować xD.
  • Odpowiedz
Sam jesteś sobie winny, ale jeśli czujesz się w ten sposób lepiej to ok, możesz to sobie wmawiać ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@Koniasz: tymczasem wielki Polak i patriota bazylman:
założone konto: 1 rok i 4 miesiące temu
wykonanych akcji: 53k
średnia dziennie: ~110

A typ po tym jak zwrócili mu uwagę trochę przystopował, pewnie jakieś multi
  • Odpowiedz
  • 1
lancet jest ręcznie sterowany czy jakimś automatycznym systemem?

@zeMadafaka: Przez operatora. Ma też funkcję automatycznego podążania za oznaczonym celem, ale nie wiadomo czy korzystają z tego.
  • Odpowiedz