Wpis z mikrobloga

Cześć Mirki I Mirabelki, tu Mirek co sobie kręci przez USA i już jest porządnie za połową wyprawy ( ͡ ͜ʖ ͡). Po pierwsze dziękuję wam za dotychczasowe wsparcie. Wszystkie wasze komentarze, kibicowanie i rady bardzo mi pomagają i z pewnością czynią mój codzienny znój lżejszym. Po drugie, chciałbym coś wam dać od siebie dlatego trzem osobom, które zaplusują ten wpis i zostaną wylosowane przez mirkorandom (mam nadzieję, że jeszcze istnieje) wyślę z trasy najładniejsze kartki jakie uda mi się znaleźć.
Plusy liczą się do północy 25.07 mojego czasu czyli GMT-6 aktualnie.
Nie wiem czy to rozdajo czy nierozdajo?
#roweremprzezusa #rozdajo #usa #rower
pietia94 - Cześć Mirki I Mirabelki, tu Mirek co sobie kręci przez USA i już jest porz...

źródło: temp_file2882916382349561922

Pobierz
  • 22
  • Odpowiedz
  • 1
@PiersiowkaPelnaZiol plan zakładał zamknięcie się w 20k zł. Jak wyjdzie okaże się. Koszt noclegów póki co wynosi 60 dolarów, głównie przez to, że w Parkach narodowych chciałem trochę posiedzieć. Jedzenia sobie nie odmawiam. Po wyprawie na pewno podsumuje
  • Odpowiedz
  • 1
Cześć wszystkim, losowanie zostało przeprowadzone i wylosowane zostały następujące osoby, które proszę o adres do wysyłki pocztówki w wiadomości prywatnej. Szczęśliwcy śpieszcie się bo zbliżam się do Glacier National Park ;)
@Misiopysioo
@szad7
@entombet
  • Odpowiedz