@tomek-gwr: Poznań ;) @localoca: dla chada to a nie dla mnie ;) poza tym miała kompletnie pusty profil, więc nawet nie pisałem nic @donttalktome: jeżeli ktoś wraca po długim związku na rynek i wchodzi na tindera, to ciężko mi nawet wyobrazić sobie jego szok kulturowy
@patrickwro: pajacować, stawać na głowie, wymyślać spotkania tylko po to by zużyta 30 letnia kobieta z przebiegiem kilkunastu (jak nie kilkudziesięciu) partnerów seksualnych dała ci szansę być zghostowanym
@patrickwro zadajesz pytania, ktore sa do odpowiedzenia na tak lub nie to masz tego rezultat. Nie wiem serio z czym macie problem. Widzisz, ze ktos jest średnio zainteresowany gadka to olewasz i do następnej. Co w tym trudnego xD Po prostu gadasz, klei sie gadka to sie spotykasz i tyle.
@XpedobearX: nie masz pojęcia co do nich napisałem więc co p--------z :D już nie wspominając o tym że jeżeli ktoś jest szczerze zainteresowany rozmową to nawet na najbardziej płytkie, debilne pytania będzie ci dawał follow upy aby rozmowa się kręciła.
Jeszcze kilka lat temu na Tinderze dało się normalnie porozmawiać i miałem całkiem ciekawe konwersacje i spotkania z wieloma parami. Niedawno założyłem konto i mam wrażenie, że większość profili dziewczyn jest fake'owych albo traktują Tindera jak blok reklamowy, promując sobie instagrama. Większe szanse masz zagadując do dziewczyny gdzieś na mieście przypadkowo.
#tinder
źródło: Screenshot_20230723-214845_Tinder
Pobierz@localoca: dla chada to a nie dla mnie ;) poza tym miała kompletnie pusty profil, więc nawet nie pisałem nic
@donttalktome: jeżeli ktoś wraca po długim związku na rynek i wchodzi na tindera, to ciężko mi nawet wyobrazić sobie jego szok kulturowy
źródło: comment_1611249453udyY1QErrG9OKybg1EPZuQ
Pobierz