Aktywne Wpisy
JessePinkman38 +60
Blokady dróg to już codzienność w Warszawie. Czekamy, już tylko na spełnienie postulatów lewicowych szurow z ostatniego pokolenia.
Dostają 500zl mandatu i następnego dnia blokują kolejne drogi ale wykopki mówią że powinno się godzinami stać w korku i siłowo nie sięgać ich z drogi bo przecież sprawiedliwie jest jak przyjedzie policja po godzinie dwóch i da im mandat z którego ci aktywiści sami się śmieja.
#polska #ostatniepokolenie #
Dostają 500zl mandatu i następnego dnia blokują kolejne drogi ale wykopki mówią że powinno się godzinami stać w korku i siłowo nie sięgać ich z drogi bo przecież sprawiedliwie jest jak przyjedzie policja po godzinie dwóch i da im mandat z którego ci aktywiści sami się śmieja.
#polska #ostatniepokolenie #
Linnior88 +12
Smieszy mnie jak ktoś mówi że jestem gruba i myśli że mnie tym obrazi( ͡° ᴥ ͡°)
Wolę być gruba niż brzydka (。◕‿‿◕。)
Wolę być gruba niż brzydka (。◕‿‿◕。)
Oczywiście przypominajka zniknie a ja przeproszę wszystkich jak ktoś pokaże prawdziwy atak ze strony PO na konfederację. Taki prawdziwy atak z uzasadnieniem.
Dziś w bonusie materiał tvnu o konfederacji. Ja nie znalazłem tam ataku ale może pomożecie mirkowi który twierdzi że jest to atak i obalicie moje spojrzenie na takie podsumowania.
https://fakty.tvn24.pl/zobacz-fakty/konfederacja-wyrasta-na-trzecia-sile-jakie-poglady-reprezentuja-jej-politycy-7245157
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@ibilon: sekta Tuska tak ma ;)
Ja nie mam żadnego interesu w tym żeby zgnoić pod tym względem konfederatów. Ja chcę doszukać się prawdy.
@MathKonfederacja: możesz udowodnić że jestem w sekcie Tuska. Podejmiesz wyzwanie czy obsrasz zbroję?
OK ale my piszemy w kontekście TVN24. Ty napisałeś
@przemyslaw-maczka: absolutnie nie. Nigdzie tego nie napisałem.
Napisałeś że ty nie masz interesu, TVN już
@przemyslaw-maczka: nie napisałem że TVN ma interes w tym żeby zgnoić konfederację. Nie łżyj.
@przemyslaw-maczka: udowodnij. Pokaż jeden jakiś przykład takiego nieobiektywnego zachowania. Właśnie po to jest moja przypominajka.