Wpis z mikrobloga

Wychowałem się na D2 LOD, D3 też lubiłem, nawet w Immortalu dobrze się bawiłem, ale Diablo 4 to jest najgorsze #!$%@? xD. Do 50 lvla było spoko a po tym czasie do 100 lvla prawie pionowy spadek w dół. Pierwszy sezon też wygląda na #!$%@? taką... a po tym co mówili na tych campfire streamach najbliższe trzy sezony będą syfiaste bo od dawna mają je przygotowane... #!$%@? blizzard jak ty mi życie obrzydzasz, najpierw mi wowa popsuliście a teraz diablo
#diablo4
  • 5
@Tetrachloroizoftalonitryl: Ja po trójce już i tak się nastawiłem, że vanilla będzie miała typowy vibe bety czy "early accessu" i będzie miała po prostu wiele #!$%@? rozwiązań, które będą prowadziły tak naprawdę do nikąd. Znając życie to po czasie odsuną głównego producenta jako kozła ofiarnego, jak swego czasu odsunęli Jaya Wilsona od Diablo 3 i przy developmencie dodatku pójdą dopiero w typowy quality of life i feedback graczy, by udobruchać wszystkich
@Rabusek: w betę grałem w zeszłym roku to bawiłem się dobrze... bo nie obejmowała ona aż tak end game'u. Już zapowiedzieli dwa dodatki, więc granie będzie miało sens za 5 lat >.>
@Heady1991 ja też, ostatni raz się dałem wyruchać acti blizz. W wowa nie gram 2,5 roku już po tym co zrobili z shadowlands, a to miała być ostatnia szansa i #!$%@? zrobili to samo co zawsze
@Mtsen: nie