Aktywne Wpisy
luke-mat +861
Święta się zbliżają, a więc wożenie rodziny samochodem.
Pamiętaj, jeśli rodzina powie Ci "każdy płaci za siebie" i nie chce zapinać pasów.
Masz prawo powiedzieć: "Zapinasz pasy lub wysiadasz"
80kg Pasażer za kierowcą, bez pasów, przy stłuczce przy 50km/h uderza w fotel kierowcy z siłą 2 ton
#samochody #motoryzacja
Pamiętaj, jeśli rodzina powie Ci "każdy płaci za siebie" i nie chce zapinać pasów.
Masz prawo powiedzieć: "Zapinasz pasy lub wysiadasz"
80kg Pasażer za kierowcą, bez pasów, przy stłuczce przy 50km/h uderza w fotel kierowcy z siłą 2 ton
#samochody #motoryzacja
źródło: image
Pobierz
klaudia-hadalala +196
Dziś mija dokładnie 25 lat od premiery „Kinematografii” Paktofoniki. 💿
Płyta, która zdefiniowała polski hip-hop i całe pokolenie lat 90. Aż trudno uwierzyć, że to już ćwierć wieku.
Kto zdzierał kasetę w walkmanie i do dziś zna „Chwile ulotne” na pamięć – plusuje. Reszta scrolluje dalej. ✊
#paktofonika #muzyka #nostalgia #gimbynieznajo #wykop30plus
Płyta, która zdefiniowała polski hip-hop i całe pokolenie lat 90. Aż trudno uwierzyć, że to już ćwierć wieku.
Kto zdzierał kasetę w walkmanie i do dziś zna „Chwile ulotne” na pamięć – plusuje. Reszta scrolluje dalej. ✊
#paktofonika #muzyka #nostalgia #gimbynieznajo #wykop30plus
źródło: IMG_4939
Pobierz

źródło: Fuck_this_shit
Pobierzhttps://playclassic.games/games/point-n-click-adventure-dos-games-online/play-ace-ventura-online/play/
Nie chodzi mi o język gry, a o grywalność.
Pozdrawiam bardzo serdecznie. Buźka. : )
I nie zepsujcie mi starego kompa, który od groma lat mi służy.
Na pudełku był screen z prawidłowo ułożonym totemem. Bez tego to można było tylko na pałę próbować ułożyć xd
źródło: 2862038959_2c0ab49d0b_o
PobierzZderzenie po latach z tą grą? CHRZANIĆ to zderzenie, chcę zagrać!
Dzięki.
Dopiero po latach się dowiedziałem że to specjalnie było tak zrobione właśnie ala DRM tamtych lat gdzie bez jakiejś informacji z pudełka albo instrukcji nie ruszysz dalej gry xd
Ogólnie bardziej irytująca była zagadka z jakby puszczeniem jakiegoś laseru przez kolorowe przełączniki czy coś takiego, bo z
Chociaż może i był screen przekopiowaniy gdzieś do pisma, już nie pamiętam jak to było
Może nie Firefox tylko Google Chrome? Tej drugiej przeglądarki nie lubię. Wkurzająca i ciężka.
Nie wiem na jakiej przeglądarce działasz, ale może ta informacja jakoś mi pomoże.