Aktywne Wpisy
mirko_anonim +54
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Moi Drodzy, przychodzę do Was pogadać. Jestem kobietą lvl 31. Pracuje. Wynajmuje mieszkanie. Mam dziecko (4latka). Samodzielna mama. I jak widzę te wszystkie wpisy na wykopie o madkach, p0lkach itd to mnie trzęsie. Nie lubię wrzucania wszystkich do jednej kategorii. Może jakaś część dziewczyn taka jest - nie wszystkie. Nie szukam faceta do utrzymywania, nie szukam tatusia dla dziecka. Szukam faceta do związku ze mną. Wiadomo dziecko jest i
Moi Drodzy, przychodzę do Was pogadać. Jestem kobietą lvl 31. Pracuje. Wynajmuje mieszkanie. Mam dziecko (4latka). Samodzielna mama. I jak widzę te wszystkie wpisy na wykopie o madkach, p0lkach itd to mnie trzęsie. Nie lubię wrzucania wszystkich do jednej kategorii. Może jakaś część dziewczyn taka jest - nie wszystkie. Nie szukam faceta do utrzymywania, nie szukam tatusia dla dziecka. Szukam faceta do związku ze mną. Wiadomo dziecko jest i
Jade +115
https://playclassic.games/games/point-n-click-adventure-dos-games-online/play-ace-ventura-online/play/
Nie chodzi mi o język gry, a o grywalność.
Pozdrawiam bardzo serdecznie. Buźka. : )
I nie zepsujcie mi starego kompa, który od groma lat mi służy.
Na pudełku był screen z prawidłowo ułożonym totemem. Bez tego to można było tylko na pałę próbować ułożyć xd
Zderzenie po latach z tą grą? CHRZANIĆ to zderzenie, chcę zagrać!
Dzięki.
Dopiero po latach się dowiedziałem że to specjalnie było tak zrobione właśnie ala DRM tamtych lat gdzie bez jakiejś informacji z pudełka albo instrukcji nie ruszysz dalej gry xd
Ogólnie bardziej irytująca była zagadka z jakby puszczeniem jakiegoś laseru przez kolorowe przełączniki czy coś takiego, bo z tego
Chociaż może i był screen przekopiowaniy gdzieś do pisma, już nie pamiętam jak to było
Może nie Firefox tylko Google Chrome? Tej drugiej przeglądarki nie lubię. Wkurzająca i ciężka.
Nie wiem na jakiej przeglądarce działasz, ale może ta informacja jakoś mi pomoże.