Wpis z mikrobloga

Coś #!$%@? niesamowitego, tak bezczelnych manipulacji i kłamstw to ja już dawno na tagu nie wdziałem i to ciągłe zgrywanie ofiary i powoływanie się na naukę, jednocześnie chłop nie ma pojęcia, o czym pisze. Przecież to, co robi @FOTEL na tagu podchodzi pod schizofrenię, gościu tobie tak po ludzki nie wstyd?

Jego opis paraliżu sennego jest w tym wpisie: https://wykop.pl/wpis/71280661/jaka-jest-wasza-ulubiona-historia-z-ufo-moim-zdani#252259675
A tutaj opowiada, jaką jest ofiarą za robienie wpisów o nauce i jak jest za to atakowany: https://wykop.pl/wpis/72061577/czy-typowy-obcy-szarak-to-tak-naprawde-twoja-stara

Chłop dosłownie wymyślił sobie, że jest atakowany za mówienie o nauce XD

#ufo
Heekate - Coś #!$%@? niesamowitego, tak bezczelnych manipulacji i kłamstw to ja już d...

źródło: bbvv

Pobierz
  • 15
  • Odpowiedz
przeklejam komentarz stamtąd (chociaż pewnie usuniesz). Od siebie dodam żebyś zjadł trochę bigosu na uspokojenie.

1. kręcić bekę =/= użalać się nad sobą
2. to, że nie dyskutuję z tobą nie znaczy, że poddaję temat
3. ale skoro tak bardzo chcesz o tym rozmawiać (inaczej nie odkopywałbyś mojego wpisu sprzed 2 miechów wtf jaki grudge) to proszę:

"a
  • Odpowiedz
@Heekate: 7.6% osób doświadcza świadomego paraliżu sennego ale mięśnie są paraliżowane podczas snu u 100% osób. Masz to przecież kurna napisane w cytacie który jest wyżej w moim komentarzu. I właśnie to zjawisko jest najprawdopodobniej odpowiedzialne za historie o porwaniach w nocy. Przecież już to pisałem, twój link tylko potwierdza moje słowa.

nie wiem gościu co jest z tobą nie tak ale od teraz mnie to gówno obchodzi. Masz
  • Odpowiedz
@Usunelem_Konto: przecież o paraliżu podczas snu możesz poczytać wszędzie. Nawet ta typiarka zajmująca się psychologią potwierdziła to co piszę. A jako odpowiedź masz co, wyzwiska oczywiście tak jak reszta towarzystwa? żenada. Dlatego właśnie nazywam was sekciarzami.

• Odpowiedz
@Heekate: Typ się zachowuje jak jakiś niedorozwinięty glowie, ale skoro pisze po polsku to nawet gorzej bo robi to za darmo XD Wyszydza wszystko, później gada coś o nauce a następnie się przyznaje że nic o tym nie wie. Jeszcze jak mu przedstawisz fakt to go zignoruje. Powinno być jakieś comunity vote do banowania takich idiotów
  • Odpowiedz