Wpis z mikrobloga

@desygnat: Cokolwiek na skośne brzucha.

@chilling: Nie spinaj, rzeczywiście klaty nie musisz się wstydzić, ale w tamtej pozycji tego kompletnie nie widać (mimo że jak mówiłem - nie była to pozycja do eksponowania mięśnia piersiowego), dlatego myślałem że jest słabo, a jest bardzo nieźle :) kaptury możesz jeszcze sobie dorobić do zestawu, ale ogólnie - propsy :)
@chilling: :O to gratki, tak wyglądać przy takiej wadze... wow! Ja mam 176 cm wzrostu i ~70 kg wagi a wyglądam na chudszego, nie wiem czemu (być może przez nogi które mam jednak bardziej rozbudowane; no właśnie, jak nogi u Ciebie?).

A i w pasie ile masz cm?
@chilling: Łydki bez problemu w domowych warunkuach, nie potrzebujesz niczego więcej jak przestrzeni metr x metr. Z udami to niby przysiady coś już dadzą, ale bez dodatkowego obciążenia jednak lipa. Możesz ew. robić coś w tylu wchodzenie na podwyższenie, ale to też raczej nogi wyrzeźbisz niż masę tym zbudujesz.
@chilling: Możesz coś polecić jak rozbudować bardziej dolną partię najszerszego grzbietu? Widzę że u Ciebie zaczyna się tuż powyżej linii pępka, u mnie jest z tym problem.