Wpis z mikrobloga

Ej kink dimanet ja wiem, ze to przeczytasz mam pytanie. Po co w filmikach gdzie wystepuje twoja baba zmieniasz glos modulatorem w takim filmiku? Ty wtedy brzmisz jak taka zniewiesciala ciota, ktora ktos trzyma podczas calego filmu za jajca a twoja baba brzmi jak chlop malorolny. Jak sie ktos wstydzi wystepowac na filmach omawiajacych Kononowicza nawet bez obrazu to niech nie wystepuje a nie walisz jakies sztuczne modulacje dzwieku jak rudy w konfrontacji z autogenem czyli z samym soba. Juz naprawde nie dosc, ze geby swojej od tylu lat nie pokazujesz bo ci wstyd to jeszcze dzwiek zmieniac tez bo wstyd? Smiechu warte.
#kononowicz
kamil-tika - Ej kink dimanet ja wiem, ze to przeczytasz mam pytanie. Po co w filmikac...

źródło: Screenshot 2021-09-24 21-39-06

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
@kamil-tika: Pamiętam że na jakimś wysrywie który kiedyś przez przypadek włączyłem twierdził że Rafał Kosno to prawilna stara gwardia z czasów Podlasia XXI wieku i NA PEWNO nie bedzię się trzymał z lateksami xD
  • Odpowiedz
@kamil-tika: PO prawdzie to każdy kto cokolwiek wiedział o Rafale w czasach przed Szkolną to WIEDZIAŁ co to za wykolejeniec jest.

No ale trudno komukolwiek zarzucać, że nie śledził losów tego degenerata.
  • Odpowiedz
  • 0
@timer-x: bo jestem szarym wykopkiem i nie robie z siebie alfy i omegi specjalisty od szkolnej ani nie posiadam najwiekszego albo jednego z najwiekszych kanalow na yt komentary odnosnie opaslego grubasa ze starosielc. Zrozumial czy nie?
  • Odpowiedz