Aktywne Wpisy
CreaOnion +696
Człowiek jedzie Uberem do monopolowego a tam napad. I tak nikt tego na nocnej nie wyplusuje więc daje filmik. Typ na koniec nam groził że nas dojedzie xd
https://streamable.com/71bx65
https://streamable.com/71bx65
Atreyu +669
Moja mama właśnie umarła
Ten wpis miał być prośbą o modlitwę o zdrowie, ale nie zdążyłem. Odeszła o 3 w nocy
Choroba nowotworowa. Pod koniec lutego trafiła do szpitala. Rak przez długi czas nie dawał żadnych objawów. Zaczęło się od zwykłego bólu brzucha. Później stan pogarszał się z dnia na dzień. Najpierw oddział chorób wewnętrznych, pod koniec opieki paliatywnej. Zrezygnowałem z pracy i wróciłem do kraju żeby z nią być, ostatnie dni
Ten wpis miał być prośbą o modlitwę o zdrowie, ale nie zdążyłem. Odeszła o 3 w nocy
Choroba nowotworowa. Pod koniec lutego trafiła do szpitala. Rak przez długi czas nie dawał żadnych objawów. Zaczęło się od zwykłego bólu brzucha. Później stan pogarszał się z dnia na dzień. Najpierw oddział chorób wewnętrznych, pod koniec opieki paliatywnej. Zrezygnowałem z pracy i wróciłem do kraju żeby z nią być, ostatnie dni
#przepowiednie #wrozbiarstwo #iiiwojnaswiatowa
Chyba, że chytry lis dopiero się objawi (może mentzen XD )
wtedy Dyktator ma uratować polskę na chwilę wprowadzając do niej islam, skłócony naród pewnie będzie protestował ale w ten sposób polska uniknie większych obrażeń podczas 3 wojny
A to nie jest tak, że to tylko 2 ostatnie cyfry roku miały być podzielne przez 3 aby odszyfrować właściwą datę? No i o jakim fragmencie mówimy (z tym chytrym lisem), bo ja już lata tego nie śledziłem i totalnie nie pamiętam analiz przepowiedni - pamiętam tyle, że to wypadnie w tymi wieku (czyli raczej za mojego życia) i jakimś cudem nasze bagienko uniknie zniszczeń podczas 3WŚ (najgorszej ze wszystkich
@Lulz1: Nie, suma cyfr to 3 i ma być podzielna przez 3. To tylko artruza spekulował że pierwszą liczbę można pominąć bo w średniowieczu często ją pomijali przy datowaniu. Mnie zastanawia bardziej początek upadku dolara, mars w trzecim stopniu znaku Panny w opozycji do Neptuna i że będzie pełnia księżyca
Że niby w tym roku ujawni się wielki Mahdi? Daty się nie zgadzają, no i wiele innych rzeczy... Jeszcze na apokalipsę się trochę poczeka :D
Tia, to pamiętam - przez 2 wojnę domową w USA była taka rzeź EU, bo byli zajęci sobą.
Może to on jest tym dyktatorem z przepowiedni? "chytrym lisem" może jest morawiecki który wraz z obajtkiem zgarniał państwowe pieniądze?
Hołownia wydaje się że ma parcie na bycie prezydentem w 2025. Wtedy akurat do 2030 by