Wpis z mikrobloga

#mafsaustralia
Mitch wyglada jak młody Patrick Swayze, ucharakteryzowany na lata 60 do jakiegoś filmu.
Mam problem, żeby opisać co czułam, kiedy go pierwszy raz zobaczyłam, ale z jednej strony pomyślałam, wiadomo przyszedł po lajki, a z innej odniosłam wrażenie, że jest innej orientacji i oczekuje, że łechtaczka Elli, jest większa od jego wacka i dobrze mu zrobi od tyłu. Sorry…wiem, ze to niesmaczne, ale piszę co wówczas myślałam.

A Wy?
  • 8
@Rosalinea: Dla mnie Mitch to bardziej James Dean. Obawiam się, że został zjedzony przez żonę modliszkę :D
Modliszka to już tak jęzorem machała, jak napalony ratlerek. Jakaś desperatka, czy cóś? :D

Para Brent i Nosaczita to jest kurna hit sezonu, a przynajmniej na to się zapowiada. Trafiła księżniczka na kamień, myślała, że będzie prowadzić chłopa na sznurku a tu ni chu chu. No koleś jest w pytę! Przystojny jak diabli, błyskotliwy,
  • 2
@Brid_Get: czy Ty wróżką jesteś? Osobiście nie wierzę i nie korzystam, ale intuicje masz imponującą. (ʘʘ)
Moim zdaniem możesz wróżbitę Macieja zastąpić. Podobno zdjęli go z nocnej anteny TVN, ake widzę potencjał na tym stanowisku dla Ciebie ()
@Rosalinea: hahaha, aż tak? no widzisz, czasem coś tam da się "przeczytać z ludzi".
Nie umiałabym tak nawijać makaronu na uszy jak ci wróżbici z tv, chociaż mogłoby to mieć potencjał. Wróżka Brydzia prawdę ci powie - idź człowiecze poczytaj se książkę, a nie do głupich programów wydzwaniasz :D

No mega niecierpliwie będę czekać na nowe odcinki, a tak w tle to oglądam sobie 6 sezon. Tam też wykolejeńców nie brakowało
  • 0
@Brid_Get: a skoro masz dar jasnowidzenia to
kogo widzisz na zdjęciu zajawki obecnego sezonu? Nie pasuje mi to zdjęcie do żadnych z uczestników australijskiego formatu(,)
  • 1
@Brid_Get: Ella z czasem okaże się mega pozytywną, szczerą, prawdomówną i obiektywnie osądzającą osobą. Mimo moich pierwszych negatywnych opinii o niej, będzie jak dla mnie na równi z Dubajczykiem… czyli moim ulubieńcem Brent’em
@Rosalinea: pojęcia nie mam, poprzednio Królowa Lodu z Tołdim :D
Wiesz, ja oglądam od 5 sezonu, może ktoś kto dojdzie w tym sezonie? koleś ma szczękę szufladę i szeroki nos.
No ale Ty oglądałaś przecież cały, więc hmm?
  • 3
@Brid_Get: no właśnie nie mogę skojarzyć tych twarzy. Już nawet sezon 10 brałam pod uwagę, ale nikt mi nie pasuje.
@Czczanoga: Mitch wygląda jak rasowa męska suka (ʘʘ), a ksywka Dubajczyk pasuje. Od razu wiadomo o kogo chodzi

Świadek Dubajczyka, też był spoko. Dobrą robotę zrobił, za to świadkowa Nosaczity miałam wrażenie wstydziła się trochę za nią.