Aktywne Wpisy
Coxex +110
Mam pewną znajomą, której strasznie nie lubię, przez której fałszywe oskarżenie zostałem przed świętami prawie zwolniony z pracy, więc nie będę ukrywał, że chciałbym się w jakiś sposób na niej zemścić.
Wiem o tym, że na #emigracja dla oszczędności pieniędzy z podatku wystąpiła z kościoła. Planuje jednak ślub kościelny w Polsce. Jest już data (wrzesień tego roku), sala itd..
Gdybym się dowiedział dokładnie co to za parafia (nie powinno być z tym
Wiem o tym, że na #emigracja dla oszczędności pieniędzy z podatku wystąpiła z kościoła. Planuje jednak ślub kościelny w Polsce. Jest już data (wrzesień tego roku), sala itd..
Gdybym się dowiedział dokładnie co to za parafia (nie powinno być z tym
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Mitch wyglada jak młody Patrick Swayze, ucharakteryzowany na lata 60 do jakiegoś filmu.
Mam problem, żeby opisać co czułam, kiedy go pierwszy raz zobaczyłam, ale z jednej strony pomyślałam, wiadomo przyszedł po lajki, a z innej odniosłam wrażenie, że jest innej orientacji i oczekuje, że łechtaczka Elli, jest większa od jego wacka i dobrze mu zrobi od tyłu. Sorry…wiem, ze to niesmaczne, ale piszę co wówczas myślałam.
A Wy?
Modliszka to już tak jęzorem machała, jak napalony ratlerek. Jakaś desperatka, czy cóś? :D
Para Brent i Nosaczita to jest kurna hit sezonu, a przynajmniej na to się zapowiada. Trafiła księżniczka na kamień, myślała, że będzie prowadzić chłopa na sznurku a tu ni chu chu. No koleś jest w pytę! Przystojny jak diabli, błyskotliwy,
Moim zdaniem możesz wróżbitę Macieja zastąpić. Podobno zdjęli go z nocnej anteny TVN, ake widzę potencjał na tym stanowisku dla Ciebie (。◕‿‿◕。)
Nie umiałabym tak nawijać makaronu na uszy jak ci wróżbici z tv, chociaż mogłoby to mieć potencjał. Wróżka Brydzia prawdę ci powie - idź człowiecze poczytaj se książkę, a nie do głupich programów wydzwaniasz :D
No mega niecierpliwie będę czekać na nowe odcinki, a tak w tle to oglądam sobie 6 sezon. Tam też wykolejeńców nie brakowało
kogo widzisz na zdjęciu zajawki obecnego sezonu? Nie pasuje mi to zdjęcie do żadnych z uczestników australijskiego formatu(╯︵╰,)
Wiesz, ja oglądam od 5 sezonu, może ktoś kto dojdzie w tym sezonie? koleś ma szczękę szufladę i szeroki nos.
No ale Ty oglądałaś przecież cały, więc hmm?
Dla mnie ten Mitch ma za bardzo lisie oczy, takie jakieś nieszczere, ale zobaczymy co dalej z tą parą seks zbliża, ale trzeba to podeprzeć później czymś więcej
@Czczanoga: Mitch wygląda jak rasowa męska suka (ʘ‿ʘ), a ksywka Dubajczyk pasuje. Od razu wiadomo o kogo chodzi
Świadek Dubajczyka, też był spoko. Dobrą robotę zrobił, za to świadkowa Nosaczity miałam wrażenie wstydziła się trochę za nią.