Aktywne Wpisy
wedkarzyk +12
Mirasy, problem mam i jednocześnie pytanie. Żona popsuła klapkę od szuflady w lodówce. Pękł uchwyt na którym trzyma się ta klapka. Ma ktoś jakiś pomysł jak można to SKUTECZNIE skleić? Będę wdzięczny za rady. #kiciochpyta #majsterkowanie
dizel81 +43
Normiki rękoma oskarków i chadów (faryzeusze) umęczyli Jezusa i go ukrzyżowali, tylko dlatego że pomagał ułomnym i spier*olonym, otaczał się marginesem społecznym i grzesznikami (łamał normy społeczne oskariatu). Miał w sobie niepojęte pokłady empatii jak przegrywy. Przybił do drzewa krzyża wszystkie grzechy chłopów żeby poszli do nieba. Co się stanie z oskarkami tego nie wiem. Opamiętajcie się. Jezus czeka w konfesjonale aby wam odpuścić grzechy. "komu odpuscicie są im odpuszczone" . Przebaczcie normikom a poczujecie się wolni, jak i ja przebaczyłem za 3 lata gnebienia w gimbazie i 10 lat gangstalkingu. Pokochajcie siebie. Bądźcie zdrowi. Pokój Wam.
#przegryw #normictwo #blackpill #katolicyzm
Drzewo rośnie a drewno nie rośnie
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
1Pt 2:23 "On sam, w swoim ciele poniósł nasze grzechy na drzewo, abyśmy przestali być uczestnikami grzechów, a żyli dla sprawiedliwości - Krwią Jego ran zostaliście uzdrowieni."*
*Na podstawie Biblii Tysiąclecia wyd. II, 1971
Komentarz usunięty przez autora Wpisu