Aktywne Wpisy
Czolowy_zawodnik +144
Wyjaśnienia dlaczego usunąłem obsa i teamviewera na raszei.
Ostatnie tygodnie pokazały co tam się dzieje. Wiadomo że każdy z was chce oglądać upadek ludzki i jak ktoś się stacza na samo dno.
W przypadku Mariusza sprawa jest poważniejsza bo grozi mu więzienie (areszt) za odróbki, kalectwo/zgon w skutek ciągłego upadania i przewracania się na wszystko co jest dookoła. Mariusz ma całe ciało w bliznach, zadrapaniach, strupach, strupach na GŁOWIE.
Nie wiem czy
Ostatnie tygodnie pokazały co tam się dzieje. Wiadomo że każdy z was chce oglądać upadek ludzki i jak ktoś się stacza na samo dno.
W przypadku Mariusza sprawa jest poważniejsza bo grozi mu więzienie (areszt) za odróbki, kalectwo/zgon w skutek ciągłego upadania i przewracania się na wszystko co jest dookoła. Mariusz ma całe ciało w bliznach, zadrapaniach, strupach, strupach na GŁOWIE.
Nie wiem czy
Sadomason +171
Nigdy nie słuchajcie matki, bo obudzicie się jako 27-letni prawik nie trzymający nigdy za rękę, bez znajomych, bez wspomnień, z #!$%@? wykształceniem, bez żadnych perspektyw na poprawienie swojego bytu. Its over for chlopisko #przegryw
#gitaraelektryczna #muzycznykacik